12.8.2014

Voom Voom Vau!

Kyllä se nyt vain tunnustettava. Olen menettänyt sieluni lopullisesti. Vuosien päästä katson taaksepäin tähän hetkeen ja mietin että kyllä, tuo oli se hetki kun niskani naksahti ja se oli menoa. 

Minä pidän glittereistä.

Noin, nyt sain sen sanottua. Vihdoinkin, enää ei tarvitse yrittää peitellä tätä häpeää. Minä olen nyt tosiaan päässyt henkisessä kehityksessäni niin pitkälle, että enää kynsilakkojen ei tarvitse olla cremejä, että pitäisin niistä. Kauan siihen meni, mutta ehkä voin nyt uudella innolla jatkaa tätä vuosikausia kestänyttä kynsiharrastustani. Ainakin ostoslista täyttyy uhkaavaa vauhtia. Harkitsen jopa indie-lakkojen ostamista! Voih, sielu on nyt menetetty. 
Deborah Lippmannin glitterit ovat kyllä sellaisia, joista olen aina jostain syystä tykännyt hurjasti. Kaiken aloitti varmasti Across the universe, joka on mie-le-tön ja mietinkin juuri ankarasti, miksi en ole lakannut sillä ainakaan vuoteen. Ainakaan sinä aikana, kun tämä blogi on ollut pystyssä. Sietäisin joutua ruoskittavaksi tästä hyvästä. 

Tämä ihastuttava yksilö, Va Va Voom on myös sellainen, jota olen vilkuillut jo pitkään. Olen vähän pitänyt silmäpeliä, hymyillyt ujosti. Pyytänyt facebook-kaveriksi ja humalapäissäni laitellut kaksimielisiä viestejä. Numeroa en kuitenkaan ole kehdannut pyytää, saati pyytää tätä upeaa kaveria yökylään. Kunnes se sitten eräänä kauniina päivänä tuli kirppiksellä vastaan. KACHING! Tulepa uuteen kotiisi, baby.
Värillisestä pohjastaan huolimatta nämä eivät kuitenkaan ikinä riitä peittämään yksinään, ja sekös on ärsyttävää. Pohjalle pitää siis laittaa jotain pigmenttisempää, ja värin pitää vieläpä olla tismalleen oikea, ettei siihen jää rumia tummempia läiskiä. Aioin alunperin käyttää tummahkoa keskisinistä, OPIn Dating a Royalia, mutta en saanut sitä auki. Ukkokaan ei ollut kotona, joten oli vaihdettava suunnitelmaa :D Selkeästi kohtalolla oli jotain tekemistä royalin salaperäisen jumittumisen kanssa, sillä tämä Depend 374 johon päädyin, oli kyllä niiiin paljon parempi vaihtoehto!
Voom kimaltelee aivan turkasen mahottomasti, ja kuten varmaasti huomaatte, tarkentamisen kanssa oli pienoisia ongelmia. En myöskään onnistunut nappaamaan kuviin sitä huikaisevaa holoefektiä, jonka nuo hitulat saavat aikaan. Tai näkyy se tuossa ylemmässä kuvassa, yhdessä glitterissä :D Wou.

Tämä lakka oli aivan mieletön tummeneviin elokuisiin öihin, kun hiipivä pimeys tummensi pohjalakkaa entisestään mutta glitterit nappasivat vielä viimeiset valonsäteet ja loistivat kilpaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Melkein lähdin jo oodia kirjoittamaan, hetki oli niin runollinen. Mutta sitten muistin että osaan kirjoittaa vain haikuja, joten se siitä.
Paljon sitä näköjään ihmisellä riittää sanottavaa yhdestä kynsilakasta :D Jotta lakkauksen muut osapuolet eivät tulisi aivan mustasukkaisiksi, sanotaan nyt heistäkin jotain. Hempeä liila on OPI Done out in Deco ja hänkin on vallan hurmaava. (Varsinkin näin sinisen kaverina, kun hän näyttää parhaita taustalla vaikuttavia sävyjään, mutta ei sanota sitä ääneen ettei hän suutu.) Epämääräiset viivakuviot on tehty pilkkutikulla ja samalla Dependin lakalla, joka vaikuttaa myös Voomin alla. Se ei ole täysin creme, vaan sisältää ihanaa, pikkiriikkistä hopeanväristä kimalletta. Voih <3 Siniset strassit viimeistelevät harmonisen värikokonaisuuden.

Voi että, tykkäsin tästä lakkauksesta enemmän kuin laki sallii.
Ja torstaina on luvassa, tittididii, pinkkiä. 

Pinkkiä! Minulla!

Onkohan minusta tulossa homo tai jotain?

10 kommenttia:

 1. Ihan tässä herkisty ku luki tän...
  Glitter on <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se munkin täytyy nyt myöntää, että niin on!

   Poista
 2. Kirjoitusongelmat taitavat olla menneen talven lumia, mikäli oikein tulkitsin tätä tekstiä :'D Sulla on ihan flow päällä! :DD

  Mutta oikein nätskät lakkaukset ja kaunis tapaus tuo Va Va Voom. Mulla on Across the Universe ja olen kyllä saanut sen peittämään ihan yksikseenkin ilman suurempaa päänvaivaa. Ja hei, kyllähän glitteri vähän kulkee käsi kädessä kynsihörhöilyn kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuremmatkin patoumat näköjään helpottavat, kun on tarpeeksi kaunis muusa :D

   Universe tosiaan peittää vähän paremmin kuin tämä Voom, mutta en kyllä omaani ainakaan saa nätiksi yksinään. Ehkä en sitten vaan osaa :D

   (Ja mää halusin olla sellanen punk-kynsihörhö...)

   Poista
 3. Mullakin meni vuosi ennen kuin pystyin asian myöntämään. :D Joten I feel you!

  VastaaPoista
 4. ...no just, kirjoitin kommentin ja se katori PUFFF bittiavaruuteen. Otos kaksi!

  Niin, että varo vaan, se on silkkaa hurjempaa alamäkeä glitterihastuksen jälkeen. Käy niinku mulla. Ensin tutustutaan glittermaailmaan kesyillä kirkaspohjaisilla kuten Pirouette My Whistlellä. Kohta ostetaan värikkäitä ja hologlittereitä. Sen jälkeen ollaan ihan huomaamatta hurahdettu crellypohjaisiin KBshimmereihin ja Cadllacquereihin. Lopulta ollaan tilanteessa, jossa maanisesti nauraen asetellaan noin tuhatkunta pylpyrää I Snow You Love Me:sta yhdelle kynnelle ja haaveillaan tilanteesta, jossa joku muu siivoaa sotkut, kun itse heittelee irtoglitteriä sateeksi ylleen ja sukeltaa kimallusmassoihin. Silleen ku Roope Ankka ja kolikkokasat, you know.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, toinenkin kohtalotoveri! Pirouette mulla on itse asiassa ollut tosi kauan, mutta olen käyttänyt sitä varmaan kahdesti, on omasta mielestä jotenkin tosi mitäänsanomaton. Tällä hetkellä pyöreät glitterit tuntuu olevan ne, jotka saa meikäläisen sydämen sykkimään, ainakin siis Darling Divan Holiday ja Emily de Mollyn ne cosmic forces ja vastaavat himottaisivat aivan vietävästi.

   Enkä myönnä mitään siitä, että mietin noin joka toisen omistamani esineen kohdalla, että voiskohan tämän päällystää irtoglitterillä :D

   Poista
 5. Aivan mielettömän hienon näköinen sininen glitterkynsi! Tykkääntykkään mahottomasti.

  VastaaPoista