5.8.2014

Pirtsakkaa väriblokkia

Minulla on ihan kauhea writer's block menossa. En keksi yhtään mitään sanottavaa. En yhtään mitään. Minun oli tarkoitus kirjoittaa tekstiä näiden kuvien yhteyteen jo aikaisemmin, niin että saisin tämän julkaistua jo aamulla, mutta en pystynyt. Tuijotin vain kauhusta väristän tyhjää, valkoista laatikkoa, johon pitäisi laittaa jotain kirjaimia peräkkäin. Mielellään vielä niin, että niistä muodostuisi järkeviä sanoja ja lauseita. Erittäin mielessäni olisin, jos joku vielä jossain määrin nauttisikin noista kirjainyhdistelmistä. Kauheat paineet! Töissäkään kirjoittaminen ei suju. Parin viime viikon tekstisaldo on itse asiassa reilusti miinuksen puolella, kun olen karsinut aikaisempia töherryksiäni.

Tämänkertainen postaus on siis hyvin niukkasanainen, toivottavasti ensi kerralla luonnistuu jo sutjakammin :D
Tykkään color blocking -hommeleista. Tykkään kirkkaista väreistä. Menin ja yhdistin ne.


Oikean käden kuvaaminen on vaikeaa.
Oikean käden kuvaaminen on erittäin vaikeaa.

OPI Where did Suzi's man-go, China Glaze Solar power, Natural Code Electric orange ja musta akryylimaali. Vapaalla kädellä, sen ovat vähän näköisiäkin :D Tykkäsin silti.

Hyvät illanjatkot!

8 kommenttia:

 1. Hahahah :D Tuliko rimakauhu kun edellisessä postauksessa kehuin sun kirjoitustyyliä? :D Jos yhtään lohduttaa niin tyrskähdin täällä jopa tälle sun writers' block -tyylille.

  Ja iloiset kynnet muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin itse asiassa kommentoida tuota sun kehua tässä samalla, mutta ois vaatinut ihan liikaa eforttia :D Mutta ei, ennemminkin kyse on varmaan just noista töistä, deadline pukkaa päälle ja kirjoittamisen tökkiminen on näköjään siirynyt myös tänne vapaa-ajan puolelle. Mut kiva jos kelpaa :D

   Poista
 2. Ei se aina suju, kirjottaminen eikä oikean käden kuvaaminenkaan :) Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ampparit sun muut pimpparit tykkäs myös :D

   Poista
 4. Kivat kynnet. :) Pirtsakat.

  VastaaPoista