31.8.2014

Lumene Saaristomeri

Joku hyvämuistinen saattaa vielä muistaa, kuinka alennusmyynneissä sorruin Lumenen luomiväreihin ja huulipuniin. Tuossa postauksessa esittelin swatcheja ja lupasin palata ihan oikeiden meikkikuvien kanssa asiaan myöhemmin. Myöhemmin otti tällä kertaa vähän enemmän aikaa, mutta täällä nyt ollaan! Olen kyllä käyttänyt näitä ahkerasti, etenkin huulipunia, mutta kuvaaminen on jäänyt vähemmälle.

Tänään tutustutaan tarkemmin siniseen luomiväriin, Saaristomereen, joka on ehkä kaunein sininen luomiväri ikinä. Olen hirmuisen onnellinen että ostin tämän. Olen omistanut sen noin kuukauden, ja olen sinä aikana ehtinyt varmasti kerran viikossa käyttämään sitä sumuisen rajauksen tavoin, aina samalla tavalla toteutettuna. Tämä on ollut niin suuressa tehokäytössä, että kuvasin siitä jopa vaihekuvat.

Ensin kuitenkin ihan "perinteinen" silmämeikki Saaristomerellä toteutettuna.

Siis jumangega miten mielettömän monivivahteinen osaa yksi sävy olla! Saaristomeri on tässä siis koko luomella ja päälle on kevyesti lisätty valkoista sisänurkkaan ja sinertävän harmaata ja mustaa ulkonurkkaan. Kaikki nämä sävyt ovat Viva la Divan Absolutely fabulous eyes -paletista.

Seuraavaksi sitten se sumuinen rajaus. Aloitan lisäämällä pohjalle petrolinsinistä rajauskynää, Gosh Pretty Petrol. Sen levityksen kanssa ei ole niin tarkkaa, koska se toimii vain tahmeana alustana jonka päälle luomiväri tarttuu helpommin. Muodossa haen kevyttä kissamaisuutta.
Seuraavaksi tiiviillä vaahtomuovisiveltimellä Saaristomerta päälle. Saaristomeren koostumus on sen verta murustuva ja kuiva, että olen todennut tuon vaahtomuovin parhaaksi materiaaliksi. Sillä kun tekee kevyttä taputtelevaa liikettä, saa kaikkein intensiivisimmän ja hohtavimman lopputuloksen aikaiseksi, karvasiveltimet eivät vain pysty samaan.
Häivyttely tapahtuu sitten punertavalla liilalla. Saaristomeressä on ihana violetti hehku ja minulla kuin sattuman oikusta sattuu olemaan juuri sen hehkun sävyinen luomiväri, Inglot pearl 441. Levitän sitä erittäin kevyellä kädellä osittain Saaristomeren ja osittain paljaan luomen päälle.

Ripsarit perään ja tadaa! Upea sininen meikki on valmis.
4 kommenttia:

 1. Sievä on väri! Mua jaksaa aina hymyilyttää noi Lumenen nimet: "luomillnia Saaristomeri ja kynsilläni Puolukkasurvos..." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon aina tykännyt Lumenen nimeämispolitiikasta, ne on niin ihanan hömppiä :D

   Poista
 2. Tosi kaunis meikki, tykkään tällaisista helpoista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina välillä pitää olla helppoja, jos vaikka torkuttaa aamulla 45 minuuttia ;)

   Poista