17.9.2014

Kultakutri rokkaa, edelleen!

En vain pääse yli tästä upeasta lakkayksilöstä, joka Kultakutrin nimellä tunnetaan. 

Eikä minulla itse asiassa ole viime aikoina ollut mitenkään liikaa ylimääräistä aikaa, joten panostus blogiin on jäänyt harmillisen vähälle. Edellisen Kultsi-postauksen jälkeen satuin löytämään vielä yhden lähes tyhjän kiekon, johon sitten kokeilin uusia yhdistelmiä. Mitään tämän sisältörikkaampaa minulla ei ole ollut aikaa tehdä, mutta onneksi Kultsi on niin kaunis, ja sopii lähes jokaisen värin kanssa yksiin, että tästä samasta aiheesta jaksaa varmasti toisenkin postauksen lyhyen ajan sisään katsoa ja tehdä.

Ja lupaan, ettei näitä Kultsi-postauksia nähdä ihan vähään aikaan! :D (Ellei joku sitten lähetä minulle puhtaita kiekkoja.)

Edellisen postauksen kommenteissa esitettiin toivetta nähdä Kultsi yhdessä Essien School of Hard Rocksin kanssa, ja tässä se komeilee vasemmalla. Keskellä on sitten se kaiken pahan alku ja juuri, OPI No Spain No Gain. Olin sen verran typerä, etten tajunnut tätä viimeksi esitellä, vaikka nimenomaan tämä yhdistelmä sai minut alunperin pohtimaan että minkäköhän kaiken kanssa tuo Kultsi oikeastaan voisikaan toimia. On kyllä ihan nappiyhdistelmä, Kultsi sopivasti imeytyy tuonne pohjavärin sekaan, mutta samalla näkyy myös erittäin selvästi. Oikealla sitten OPI Sparrow Me the Drama, joka ei oikeastaan toiminut kovin hyvin. Kultsin hippulat näyttävät tuollaisilta vähän omituisilta roskilta ja pieniltä kuplilta läheltä katsottuna, kauempaa lopputulos toki näyttää kauniin säihkyvältä.

Viime testissä jäi puuttumaan sopivien violettien ja vihreiden testaus, tässä kakkososiossa niitä siis nähdään eritätinkin runsaasti. Vasemmalla on Crabtree & Evelynin Wisteria, joka on oman kokoelmani suosikkivioletti. Pohjavärissä on itsessään hopeista shimmeriä, jolloin se ei ole ihan ideaalisin paritettava kultaisen topperin kanssa, mutta minkäs teet kun ei vastaavaa cremeä löydy. (Olen muuten etsinyt sellaista pitkään, jos jollain on antaa vinkkejä niin otan erittäin mielelläni niitä vastaan!) Olen kyllä yllättynyt siitä, miten vähän hopeinen pohja riitelee Kultsin kanssa, tuohan on oikeinkin kaunis yhdistelmä.

Keskellä on China Glaze Exotic Encounters ja niin kuin vähän aavistelinkin, Kultsi toimii myös vihreän kanssa mainiosti. Ehkä vähän jouluinen yhdistelmä, mutta eihän tässä olekaan enää kuin kolme kuukautta jouluun. Oikealla myös yksi suurista suosikeistani, OPI Parlez-vous OPI? Myös hillityn kaunis pari Kultsille, kultapartikkelit säihkyvät mielettömästi auringossa, mutta eivät peitä uskomattoman upeaa pohjaväriä alleen. Minun kirjoissani tämä yhdistelmä yltää lähes Spainin tasolle.

Yritin saada lähes kaikkien väriperheiden sävyjä kokeiltua näissä testeissä, joten viimeisenä mukaan pääsi valkoinen, harmaa ja nude. Valkoinen on kyllä aika epäonnistunut yhdistelmä, kimallus ei näy mihinkään ja pohjasta tulee ruman raidallinen. Ei jatkoon. Harmaa Sothys Gris Lumière taas on paljon onnistuneempi. Ei ehkä niitä onnistuneimpia yhdistelmiä, lämmin, kirkas kultainen ja tumma, viileä harmaa, mutta ei myöskään mitenkään turhan riitelevä.

Seuraavaksi sitten vielä yksi violetti, juuri se keltakultaisen vastaväri, Kure Bazaar Catwalk. Catwalk on itsessäänkin hurjan kiiltävä, ja Kultsi lisää tuota kiiltoa vielä noin potenssiin tuhat. Ja sävyt tosiaan ovat kuin luodut toisilleen. Vähän niin kuin rakkautta ja silleen. Viimeisenä sitten nude Essie Masterplan. Ellen paremmin tietäisi, väittäisin että kiekolla ja tikulla on eri lakat, niin kovasti Kultsi muuttaa Masterplanin sävyä. Muutenhan se ei juuri tuolta seasta erotu. Harmi näin, ehkä minäkin olisin enemmän alkanut pitää nudeista :D

4 kommenttia:

 1. Kaiken kanssa näyttää sopivan :D Pitäisiköhän hankkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai polakkivitsi ei toiminut kun tämän ostamista suunnittelet? :D Taitaa tämä olla vähän huonommin löydettävissä, ainakin pullo on tosi vanha

   Poista
 2. Nyt sun pitää tehä skittle tai ombre kultsin kera... :D

  VastaaPoista