19.9.2014

Ruskaa silmillä

Olen ehdottomasti ja vakaasti talvi-ihminen, mutta syksy tulee vuodenajoista heti perässä kakkosena. Etenkin kirpsakat sumuiset aamut ja jalkojen alla rapisevat värikkäät lehdet saavat minut ihan veteläksi. Ei varmaan ole suuri yllätys, kun ajattelee minun rakkauttani kirkkaisiin väreihin.

Jos joskus pääsen naimisiin, se tapahtuu syksyllä, isojen värikkäiden puiden alla ja minulla on punaisia ja keltaisia ja oransseja vaahteranlehtiä puvussa. Ja hiuksissa. Ja pöytäkoristeena. Ja varmaan vähän joka puolella.

Toistaiseksi kuitenkin minun on tyydyttävä vain tästä värimaailmasta inspiroituneisiin silmämeikkeihin. Olen tainnut mm. noin satamiljoonaa kertaa täällä sanoa, etten ole suuri vuodenaikavärityksen ystävä, mutta syksy on juuri nyt kyllä niin ihana, ettei paljon tee mieli käyttää yhtään mitään muita kuin räiskyviä keltaisia ja oransseja, tai vaihtoehtoisesti tummanpuhuvia luumuja. Oh ♥


Luomilla on vähän sitä sun tätä, ja minun on nyt tunnustettava, etten ole täysin varma siitä, tulenko nimeämään nämä sävyt oikein :D Tai varsinkaan siitä, tulenko nimeämään ne oikeisiin paikkoihin. Olin niin innoissani, että tulin sutineeksi värejä vähän sinne sun tänne.

Sisänurkassa on kuitenkin Benettonin Lemon pie, jonka alla on intensiiviä luomassa Goshin keltainen rajauskynä Golden Cadillac. En harmikseni omista sellaista oikein lämpimän keltaista luomiväriä, jota olisin tähän halunnut käyttää, mutta kai tuo menettelee. Ylipäätään markkinoilla on hirveän vähän keltaisia luomivärejä tarjolla, ja se on kuulkaa vääryys se. Ruskeita sävyjä kyllä löytyy toista triljoonaa, kai joittenkin niitten tilalle voitaisiin pari keltaistakin tehdä vai?

Keltaisesta jatketaan kahdella eri oranssilla, jotka ovat kummatkin Inglotilta, ensin helmiäinen pearl 405 ja sitten kimalteleva amc shine 15. Ulkonurkkaa tummentamassa on myös Inglotia, keskiruskea pearl 409.

Varjostus on sitten se kinkkisin osa tätä yhtälöä. Tein tämän meikin eilen, enkä silti ihan oikeasti muista. Onneksi otin kuvan käyttämistäni paleteista, antaa jotain suuntaviivaa :D Ainakin siellä on Inglotilta punaista pearl 449:a ja Sleekin Propose in Prague Vintage Romance -paletista. Veikkaisin siellä kyllä olevan jotain muutakin, kun se on noin tumma, vielä kun tietäisi mitä.

Aikamoinen kauneusbloggari meillä tässä :D

No, ei kai sillä niin väliä, mahtava lopputulos joka tapauksessa!

2 kommenttia: