21.9.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - nude

Haaste jatkuu! Tällä kertaa kyseessä todellakin oli melkoinen haaste, koska nude ja minä ei tunnetusti olla niitä parhaita kavereita. Omistan tasan kolme nudeksi luokiteltavaa lakkaa, enkä niissä juuri viihdy. Ainakaan, jos niillä ei ole kunnollista, värikästä partneria.

Parhaani kuitenkin yritin. Alkuperäisenä ideana oli lakata kaksi kynttä nudella, kolme punaisella ja lisätä pieniä violetteja yksityiskohtia, niin että nude saisi kuitenkin olla pääosassa (yhdessä punaisen kanssa). Tämä toteutus päättyi kuitenkin erittäin huonosti. Ideaa oli siis hieman jalostettava. Nude ei enää näissä kynsissä varsinaisesti ollut pääosassa, mutta ainakin sitä on siellä!

Kai tämä nyt on tarpeeksi hyvä? :D Nudet kynnet sellaisella Armimaisella tavalla? Tsemppipiste hyvästä yrityksestä?
Nudena OPI Samoan Sand. Ei mitään sanottavaa hänestä. Punainen lakka on Zoyan Cheri, josta hämmentävää kyllä pidän, vaikka se on juuri sellainen vadelmanpunainen, joissa yleensä en viihdy hetkeäkään. Ehkä johtuu siitä, että se ei ole tässä lakkauksessa kovin dominoivassa osassa. Violetti on Zoyan Suri. Minulla on tällaisia superkiiltäviä violetteja hirmuisen monta. Ja hirmuisen monta on vielä niitäkin, joita en ole ostanut. Mutta yhtäkään, ei yhtäkään samansävyistä hillittyä cremeä, ei minulla eikä kaupassa. Mikä siinä on niin kauhean vaikeaa? Onko violetissa väriaineessa jotain kemiallisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat ainoastaan huippukiiltävän lopputuloksen?

Ja kyllä, käytin jälleen kerran vinyylejä :D Puolustuksekseni on sanottava, että alunperin sentään yritin käyttää niitä hieman toisella tavalla. Lakkasin vinyylien päälle Surilla ja yritin käyttää niitä tarroina. Ja näin siinä sitten kävi:
Että tiedoksi kaikille, kynsilakka ei levity erityisen tasaisesti vinyylin päälle, eikä vinyylejä pysty lakkauksen jälkeen irrottamaan arkista teräväreunaisena. Uhrauduin ihan teidän lukijoiden vuoksi kokeilemaan ja jakamaan tämän epäonnistumisen. Olkaa hyvä.

Molempien versioiden vinyylit ovat Make It Stickiltä.6 kommenttia:

 1. Tykkään näistä. Saat pisteet.

  VastaaPoista
 2. Kyllä nämä ihan selvästi hyväksytään nudehaasteeseen, tykkään! :)

  Mukavaa, että olet mukana haasteessa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä juttu, kiitos! :D On mukavaa olla mukana!

   Poista
 3. Uu, rappuskuvio! Hienot kynnet! :)

  VastaaPoista