24.9.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - Neon

Onneksi en luvannut, vaan ainoastaan pyrin. Aloin viikonloppuna lukemaan kirjaa, johon jäin niin totaalisen koukkuun, etten pystynyt laskemaan sitä hetkeksikään käsistäni. Niinpä kynsienkin tekeminen venyi maanantai-illalle, kun tarkoitus oli tehdä ne jo sunnuntaina, että pystyn sitten maanantaina ottamaan kuvat ja kirjoittamaan postauksen ilmestymään tiistaiaamuna.

Vaikka en olisi kyllä muutenkaan saanut kuvia otettua maanantaina, koska sateen vuoksi oli niin pimeää. Näidenkin kuvien ottamisen aikaan oli melko pimeää, jonka vuoksi ne ovat vähän tummia, mutta näillä on nyt mentävä.

Otin lisääkin vapauksia tämän viikon yhteydessä. Paitsi että rikoin itse itselleni asettaman julkaisuaikataulun, päätin myös vaihtaa tämän viikon haasteiden paikkaa. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee siis neon. Tämä viikko on minulla aika haipakkaa, eli kummallinen inspiraationlähde saattaa jäädä kokonaan välistä, toivottavasti kuitenkin ehdin sen jossain vaiheessa toteuttamaan.
En omista yhden ainutta ihan oikeaa, aitoa neonlakkaa, joten tilanne on - käsittämätöntä mutta totta - vieläkin huonompi kuin nudelakkojen kanssa. Kirkkaita lakkoja minulla kyllä on, joten ne pääsivät tässä nyt korvaamaan neonlakkoja. Halusin käyttää montaa eri sävyä, mutta silti pitää lopputuloksen jotakuinkin hillittynä (miksi, ei aavistustakaan, ei minulla yleensä ole tällaisia pyrkimyksiä). Pääväriksi päätyi siis tälläkin kertaa jotain ihan muuta, kuin haasteen varsinaisena ideana oli :D
Kolmessa sormessa on siis tuikitavallinen ranskalainen manikyyri väriraitojen kanssa. Samat lakat edustavat aksenttikynsissä kuivaharjattuna valkoisen päälle. Kuvat ovat tosiaankin niin tummat, että lakkojen (saati aksenttikynsien) kirkkaus jää melko laimeaksi, mutta hienot kynnet nämä ovat, uskokaa pois. Osasyy siihen, miksi toinen tämän viikon haasteista saattaa jäädä tekemättä on nimittäin se, etten halua poistaa näitä ollenkaan! :D
Ranskislakkana on se vanha tuttu, Essie Sugar Daddy. Muuten olenkin luottanut OPIn ihmeellisiin lakkoihin. Valkoinen on Swedish Nude, toimii mahtavasti ranskisten kärjissä, mutta aksenttikynnet olisi ehkä pitänyt lakata jollain kirkkaammalla valkoisella. Swedish Nude kun on selkeästi melko kellertävä, varsinkin noin isolla pinnalla. Keltainen lakka on, luonnollisesti, I Just Can't Cope-acabana, pinkki If You Moust You Moust ja oranssi Hot & Spicy. Teki hirveästi mieli laittaa sekaan myös jotain turkoosia, mutta en omistanut juuri sellaista sävyä kuin olisi halunnut. Plus neljällä sävyllä on kovin vaikeaa rajata kolme ranskiskynttä niin, että kaikkia värejä tulee käytettyä kerran.

Tällaisina hetkinä sitä kovasti toivoisi kärsivänsä polydaktyliasta.7 kommenttia:

 1. Mäkin haluan tietää mitä koukuttavaa kirjaa olet lukenut! :D

  Tosi hauska ja fressi idea näissä lakkauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja oli Johanna Sinisalon Ennen päivänlaskua ei voi. Olen lukenut sen aikaisemmin, joten en uskonut sen tuovan näin koukuttavaa kokemusta, mutta vähänpä minä taas tiesin. Valvoin yöllä kolmeen asti lukien sitä. Suosittelen, oh, suosittelen lukemaan moneen kertaan!

   Ja kiitos kehuista :)

   Poista