9.9.2014

Lisää vinyylejä

Minulla on paha tapa innostua uusista asioista niin, etten niistä ihan hetkeen pääsekään eroon. Tai onko se sitten paha tapa, en tiedä, mutta tällaisissä kosmeettisissa asioissa tuo ehkä tiettyä yksitoikkoisuutta blogiin. Tällä kertaa vuorossa on, tietysti, vinyylejä. Olen ehtinyt tehdä niillä jo kahdet lakkaukset viimeisimmän postauksen jälkeen. Ne ovat vain niin käteviä! Kaduttaa jo nyt että ostin vain sellaisia normaalin kokoisia arkkeja, nehän loppuvat kohta! Pitää myös saada erilaisia kuvioita hamstrattua, koska rakastan erilaisia geometrisiä lakkauksia.

Ja teen nyt myös niin, että esittelen nuo molemmat lakkaukset tässä yhdellä kertaa. Toista pidin työpaikan eräänlaisissa illanistujaisissa, jotka minun osaltani sisälsivät muun muassa eukonkantoa, kännykänheittoa ja Saimaaseen pulahtelua. Lakkaukset ehtivät siis sen verran rapistua, että ainoastaan peukalot olivat joten kuten esittelykelpoiset. Yhden kuvan postaus olisi mielestäni vähän orpo, joten hän saa tunkeutua tähän nyt vierailevaksi tähdeksi.
Ensinnä kuitenkin esittelyyn tälläkin hetkellä kynsillä oleva lakkaus. Melkoinen saavutus tämäkin, esitellä jotain blogissa reaaliajassa :D Yleensä ehdin jo poistaakin lakkaukset ennen kuin käsittelen kuvat, ja joskus sitä saa katua

Järjestin viikonloppuna tikkuviuhkani uusiksi (koska olen ilmeisesti omituinen ja nautin suuresti siitä hommasta) ja törmäsin siinä samalla Zoyan i-ha-naan tummansiniseen tekstuurilakkaan, Sunshineen. Aivan mielettömän upea lakka, on jäänyt hävettävän vähälle käytölle. Tai no, varpaan kynsissä tämä on kyllä useasti ollut, mutta ei varpaita tule tuijoteltua niin usein kuin sormia, eli kauneus jää ihan piiloon. Olen saanut tämän lakan NailCityltä viime vuotisessa miitissä. Korruptiokassien järjestelijät olivat ajatelleet minun pitävän tästä sävystä, ja voi että, olivat kyllä oikeassa ♥
Sunshinen kaveriksi pääsi kokoelmani kaunein turkoosi, Essie Where's My Chauffeur? Tuota tulee käytettyä harmillisen vähän, koska minulla on kovin vähän sille täydellisesti sopivia kavereita. Tämä Sunshine on kyllä sen suhteen ihan napakymppi, melkein voisi kuvitella että ovat luodut toisilleen.

Olen myös katsellut OPIn uuden syyskokoelman turkoosia, My Dogsled Is a Hybridiä sillä silmällä, Pelkään sen vain olevan kovasti samanlainen kuin tämä Chauffeur. Ihan täysin samanlaisiahan nämä eivät varmasti ole, ainakaan kukaan ei ole tehnyt vertailua, mutta minä en halua myöskään niitä lähes samanlaisia (ainakaan useimmista sävyistä, ei nyt oteta tässä kohaa esiin niitä murrettuja liilojani)  kokoelmaani, haluan pitää sen kompaktina.
Pidän ihan hirmuisesti tästä yhdistelmä, niin sofistikoitunut ja yksinkertainen, oh. Pitäisi tehdä useammin tällaisia.

Toisessa lakkauksessa on pohjalla Essien Master Plan ja väriä tuomassa OPI Lincoln Park After Dark Suede. Menin jopa tekemään niin hassusti, että laitoin sueden päälle päällyslakkaa, varmaan ensimmäinen kerta kun näin pääsi käymään. Sopii kyllä mielettömän hyvin Lincolnin päälle, jumantsuikka mikä kimallus siitä syntyikään!
Ehkä sitten jo ensi kerralla jotain muuta kuin vinyylejä. Tai ehkä ei :D

9 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet :) mulla vinyylit matkalla atlantiksen yli ja sormia syyhyttää päästä kokeilemaan!! Kyllä noi varmaan essie ja opi on lähellä toisiaan sävyssä koska heti tuli mieleen koiravaljakko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää vinyylit on kyllä parasta rahanvastinetta hetkeen, toivottavasti kohta saat omasi :)

   Poista
 2. Oih mitä lakkauksia! Mä olen kyllä aivan perässähiihtäjä kun en ole vieläkään hankkinut noita vinyylejä :D

  VastaaPoista
 3. Teepä tuto näitten käytöstä? Mulla on ollu vinyyleitä varmaan puoli vuotta, enkä oo kertaakaan käyttäny ku oon niin arkajalka uusien juttujen suhteen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisin joo jotain tutoa harkitakin, kunhan on sopivasti aikaa.

   Poista
 4. dogsled oli ainakin miun kynsillä tosi vihreä, ihan erilainen kuin olisin kuvien perusteella olettanut. Se ei oikeastaan enää miun mielestä ollu turkoosi edes.. Hurjan kauniit kynnet! Vinyyleillä saa kyllä tosi kivoja juttuja aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vinyylit on kyllä ihan mahtavia, teippien kanssa ei koskaan jaksanut tapella monimutkaisia kuvioita mutta näiden kanssa ei paljoa aikaa tarvita :)

   Nää on taas näitä ikuisia värikysymyksiä, että mikä on turkoosia ja mikä ei :D Pitäisi itse päästä näkemään dogsled luonnossa, että osaisi arvioida onko se liian samanlainen tämän chauffeurin kanssa.

   Poista