28.10.2014

Lisää keltaista luomiväriä

Sattuipa sillä lailla mukavasti, että lähdin viikoksi Lappiin, ja jätin läppärin virtajohdon 900 kilometrin päähän kotiin. Ei ollut siis paljon iloa siitä, että olin ottanut valmiiksi kuvat paria postausta varten, kovin vaivalloista on kirjoittaa mitään sellaisella läppärillä, joka ei sähkönpuutteen vuoksi reagoi näppäinyhdistelmiin. No mutta, ei kai tässä suurempaa hätää päässyt syntymään. (Paitsi että tarkoitus oli myös kirjottaa dippaa tuolla Lapissa, ja nyt olen sitten vähän jäljessä siitä, missä kuvittelin olevani tässä vaiheessa kuukautta.)

Sunnuntai meni sukuloidessa, eli tämän viikon ablecaw-kynnet tulevat myöhästyneellä aikataululla. Ja se viime viikolta väliin jäänyt haaste saattaa tulla myöhemmin, jos löydän jostain rohkeuden julkaista sen :D Sen verran kammottava lopputulos, että voisi melkein halloween-kynsiksi laittaa samalla vaivalla.

Nyt ei siis nähdä kynsiä, vaan jälleen vähän luomivärejä. Lukijakuntani taitaa pääasiallisesti koostua kynsistä intoilevista kanssasisarista, mutta tykkään itse niin hurjasti näistä luomiväreistä, että niitä tulee kyllä esiintymään jatkossakin. Törmäsin jokin aika sitten Instagramissa upeaan keltaisen ja punertavan violetin yhdistävään silmämeikkiin, johon en valitettavasti pysty linkkaamaan, koska en enää löytänyt sitä. Se jäi kuitenkin mieleen kummittelemaan siinä määrin, että oli pyrittävä itsekin toteuttamaan kyseinen väriyhdistelmä kokoelmani sallivissa muodoin.
Pitäisi kyllä ihan oikeasti alkaa kirjoittaa ylös niitä sävyjä, joita olen kulloinkin käyttänyt, koska en vain kykene muistamaan niitä enää jälkeenpäin. Otin tällä kertaa jopa kuvan käyttämistäni paleteista, kuvittelin sen olevan pomminvarma tapa, mutta ei näköjään riitä. Yritän kuitenkin muistella parhaani mukaan.
Sijoittelu ja idea on kovin samanlainen, kuin parhaassa syksy-euforiassani toteuttamani ruskameikki. Pääosaa näyttelee, jälleen kerran, Benettonin Lemon Pie. Ainoa oikeasti pigmenttinen keltainen kokoelmassani, näitä on saatava ehdottomasti lisää! Sitä olen sitten häivytellyt oranssilla Inglotilla, amc shine 15:llä, jotta liuku ulkonurkan punertaviin sävyihin sujuisi vaivattomammin. Ulkonurkka on sitten se, josta en ole ihan varma että mitä siellä tapahtuu. Ehkäpä Sleekin Marry in Montecarlo? Saattaa olla myös Urban Decayn Savage, jota on ainakin luomivaossa. Ylimpänä luomivaossa on kanariankeltaista Coastal Scentsin original-paletista. Näyttää paletissa ärtsynihanalta, valitettavasti siinä vain ei ole pigmenttiä oikein nimeksikään, eikä se näissä kuvissakaan juuri mihinkään näy, luonnossa ehkä hitusen paremmin. Alaluomella on Sleekin Honeymoon in Hollywood, sisänurkassa ja kulmaluulla valkoista Coastal Scentsin original-paletista. Merkitsin allaolevaan kuvaan ne sävyt, joiden käyttämisestä olin varma :D
Ihanan pirtsakka väri-iloittelu keskelle ankeinta lokakuuta. Ihan kaikkea säihkyä en näihin kuviin nyt saanut vangittua, mitä meikki tarjosi oikeassa elämässä, mutta toivottavasti tämäkin hivenen hillitympi taltiointi tarjoaa piristystä päiviinne :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti