11.10.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - negative space

Helou helou! Haaste jatkuu, ja jälleen kerran, jo toista kertaa putkeen (eli voi jo puhua perinteestä!) onnistuin päivittämään itse itselleni asettamien tavoitepäivien mukaisesti. Mahtavaa, Armi!

En yleensä lukijana ole kiinnostunut kuuntelemaan bloginpitäjien selittelyitä harventuneelle julkaisutahdille tai muulle, mutta omalla kohdallani tätä on nyt jatkunut niin pitkään, että koen sen lähes velvollisuudekseni. Ehkä tällä tavalla saan myös vähän hiljennettyä soimaavaa omatuntoa. Minulla kun siis tosiaan on ollut ajatuksena julkaista muutakin sisältöä kuin vain näitä haastekynsiä, puhumattakaan jostain ulkoasun päivittämisestä tai instagrammailusta tai ajoissa kommentteihin vastailusta. (En myöskään ole ehtinyt juuri lukea muiden blogeja, mutta muutenkin kommentoin niin hävettävän harvoin, että sitä ei varmaan kukaan ole huomannut. Joka tapauksessa, pyydän anteeksi, kyllä te minua vielä kiinnostatte!)

Yritän siis tällä hetkellä epätoivoisesti saada lopputyöni valmiiksi niin, että ehtisin valmistua tämän vuoden puolella. Ajoittain näyttää vähän heikolta, mutta yritys on ainakin kova. Istun toimistolla kahdeksan tuntia päivässä sen parissa, mutta sekään ei riitä, vaan työn parissa kuluu myös illat ja viikonloput. Levon hetkinä tietokoneen ääressä istuminen, ja sitä kautta blogin päivittäminen, eivät varmasti ihan ymmärrettävsti syistä ole ihan ensimmäisenä mielessä. En kyllä pienissä kuvitelmissanikaan voinut ikinä ajatella, että tämän työn tekemiseen menisi näin tuhottomasti aikaa. Ilmainen vinkki kaikille jotka voivat asiaan mitenkään vaikuttaa, älkää ikinä tehkö haastattelututkimusta. Tai menkää vaikka amikseen, ei tarvitse tehdä mitään liian vaativaa lopputyötäkään :D
Asiaan. Negative space eli lakattomat kohdat kynsissä ovat koristelutyyli, josta minä en tykkää en sitten yhtään. Tämän kertainen aihe ei siis juuri innostanut, mutta lähes pakkohan se oli silti toteuttaa. Yritin ensin lusmuilla ja tehdä vain jotain ihan pieniä lakattomia osioita, mutta eivät ne sitten onnistuneet senkään vertaa. Oli siis tehtävä isommat osiot, mutta herramunjee, ainoastaan kahteen kynteen. Lakkoina peukaloissa, etusormissa ja pikkurilleissä OPI Mother Road Rose (ihana!) ja keskisormissa sekä nimettömissä China Glaze Life is Rosy.
Kuvat eivät ole erityisen kauniit, pimenevä syksy aiheuttaa taas hieman hankaluuksia kuvien valotuksen kanssa. Kai se olisi taas aika kaivaa valoteltta esiin ja hankkia uudet, kunnolliset lamput.

Ja hei huomaatteko, käytin pinkkiä! Vielä ihan jopa pukeudu pinkkiin -päivänä! Pinkkejä vaatteita kun en omista yhden ainuttakaan, tämä oli toiseksi paras vaihtoehto.

2 kommenttia: