30.10.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - trick or treat

Halloween. Yksi juhlista, josta en koskaan ole henkilökohtaisella tasolla ollut järin innoissani. Eikä edes suomalaista perinnettä. Mutta haasteessa jos sanotaan että tee Halloween-kynnet, niin sittenhän tehdään Halloween-kynnet.

Arvostan erittäin suuresti taitavaa maskeerausta, pikkutarkasti toteutettua pukeutumista ja myös yksityiskohtaista kynsitaidetta, mutta silti jotkut repeytyneet zombi-sormet tai puolimädäntyneet pääkallot minun kynsilläni eivät vain ole sitä, mitä haluaisin tehdä. Sinney teki mielestäni aivan äärettömän upeat kynnet Halloweeniksi, jotain abstraktimpaa mutta silti selkeästi Halloweeniin liittyvää. En kehdannut alkaa täysin matkimaan, joten piti keksiä jotain muuta.
Ja tällaiseen sitten päädyttiin. Värit ovat selkeästi Halloweenin kurpitsoista tutut ja keskimmäisten sormien kuvioinninkin voisi kai etäisesti kuvitella liittyvän Frankensteiniin? ;D En halunnut kaikista kynsistä täysin samanlaisia, joten etusormessa, pikkurillissä ja peukalossa on sitten jotain satunnaista kiekuraa. Hyvä näin, sanon ma.
Lakkoina Natural Code Atomic Orange, jota on hurjan vaikea saada vangittua kuviin oikean sävyisenä. Tässä ylhäällä olevassa kuvassa etusormi vastaa todellisuutta parhaiten, on siis todella punertava oranssi, syvä ja kirkas sävy. Erittäin miellyttävä ja uniikki. Ainoa vain, että tuo lakka jättää kolmenkin kerroksen jälkeen vapaan kasvun rajan näkyviin, en arvosta. Sain tämän äidiltäni synttärilahjaksi, oli kuulemma niin ruma väri että minä varmaan tykkään. Kyllä äiti tietää.
Musta lakka on Wet'n'Wildin Black Crème, joka alkaa todellakin vedellä viimeisiään. Kuviot tein jonkinasteista kuivamarmorointitekniikaa hyödyntäen, piirtelin siis kuviot pienen pilkkutikun avulla märkään lakkaan. Erityisesti tykkään tuosta nimettömän kynnen kärjestä, siinä nuo tikit onnistuivat juuri niin kuin olin tarkoittanutkin. Kiehkurakynsiin olisin varmaan tarvinnut paksumman kerroksen oranssia, koska sitä ei levinnyt juuri yhtään mustalle osiolle. Harjoittelukysymys siis ilmeisesti tämäkin.

4 kommenttia:

  1. Mää repesin tolle sun äidin sanomisille... :D <3 Ihana äiti sulla! <3 Kynnet on mun mieleen ja Armimaiset, eli upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti on vähän tommonen.... :D Kiitos kehuista!

      Poista