16.10.2014

Vihdoinkin jotain muuta!

Kyllä! Minä todistettavasti teen jotain muutakin kuin vain lakkailen kynsiä ja kirjoitan dippaa. Kävin esimerkiksi juhlistamassa kaverin keski-ikäistymistä ja sitä varten tuli ihan ajatuksen kanssa laittauduttua. En tiedä onko minulla jotain kisäväsymystä havaittavissa, vai uuvutttavatko vain pimenevät aamut niin paljon, mutta viimeisimmät viikot on menty aika yksinkertaisilla meikeillä päivisin. Ja niinä päivinä kun jotain vähän monimutkaisempaa tekee, on lopputulos poikkeuksetta ollut melkoisen ruma... :D Ei paljon tee mieli ottaa niistä todisteita jälkipolville. 

Mutta tästä meikistä tykkäsin oikeinkin paljon! Ehkä siihen vaikutti se, että oli lauantai, ei tarvinnut tehdä töitä, sai nukkua siihen asti että oli jo valoisaa ja sai ihan rauhassa käyttää vaikka puolitoista tuntia silmämeikin teon syövereissä. Itse kun en osaa lainkaan maalata tai mitään muuta, niin tämä käy sellaista taideterapiasta oikein passelisti. Meikkaaminen - tuo sielunrauhaa ja tyyneyttä tuova jokapäiväinen toiminto.
Alun taideterapia-julistuksista saattaisi hätäisempi ihminen päätellä, että nyt on tehty jotain todella monimutkaista ja näyttävää, mutta metsään meni, hyvinkin yksinkertainen tuotos syntyi tällä kertaa. Onneksi se ei yhtään vähennä tämän meikin kauneutta tai onnistumista, itse siis olen erittäinkin tyytyväinen lopputulokseen. Sain kehujakin, että näytän kuulemma erityisen nätiltä tämän kanssa, sehän on aina mukavaa.
Kaikki käytetyt luomivärit ovat samasta paletista, Coastal Scents Metal Mania. Sisänurkassa harmahtavaa vaaleansinistä ja ulkonurkassa harmahtavaa tummaa liilaa. Näiden kahden sävyn rajapinnassa on sitten vielä ihan tavallista kirkasta liilaa helpottamassa sävyjen saumatonta sulautumista toisiinsa. Sama lilan sävy on myös alaluomella.
Korviksetkin piti ottaa kuvaa, tykkään näistä niin paljon. Ukkoni osti nämä minulle joltain elämäntapainkkarilta. Erityisen tarkkaa kuvaa niistä ei taida näiden kuvien perusteella saada, mutta vähän pitää jättää mielikuvituksenkin varaan hei :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti