14.10.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - familiar pattern

Tuttu kuvio. Olenko kenties säälittävä, jos paljastan että ainoat kuviot, jotka tulivat tässä yhteydessä mieleen, olivat sydän ja kukonaskel :D Mutta ei se mitään, pitkälle niidenkin kanssa pääsee. Onneksi DRK A -leimalaatassa oli kukonaskelkuvio.
En ole vieläkään hyvä leimaamaan, mutta ei anneta sen häiritä. Ihan kelvolliset leimathan nämä ovat. Ainakin, jos kärsii kaihista tai käyttää silmälappua. Molemmissa silmissä. Mutta, koska omalla kohdallani standardini eivät ole erityisen korkealla, voin sanoa että ihan kivathan nämä ovat.
Pohjalla OPI Can't Find My Czechbook. Aina tätä käyttäessäni taidan mainita, että tämä kärsii aivan liian vähäisistä käyttökerroista. Ja tottahan se on, tämä ansaitsisi kyllä päästä kynsille vähintään kerran viikossa. Niiiin herkullinen väri. Leimaamiseen käytin kerrankin jotain muuta kuin Essien No More Filmiä. Okei, myönnän, se oli alkuperäinen suunnitelma, mutta päätinkin sitten pistää ihan villiksi ja kokeilla jotain muuta. Living on the edge. Leimaamiseen käytin kahta Kure Bazaarin lakkaa, tummaa murrettua liilaa, Phenomenal (joka tummuudestaan huolimatta ei ollut erityisen peittävä leimaamisessa) ja metallista violettia, Catwalk. Se leimasi jo huomattavasti paremmin, mutta näyttää kyllä aivan eriväriseltä kuin lakattuna koko kynnelle.
Kure Bazaarit ovat kyllä kivoja myös, ostaisin ehdottomasti enemmän jos ne viitsisivät olla hieman halvempia ja paremmin saatavilla. Tai no, onhan niitä melko helppo käsiinsä saada, mutta ei kivijalkakaupoista, niin että pääset itse hypistelemään niitä ja katsomaan sävyt muutenkin kuin monitorin välityksellä. Netissäkin on niin vähän swatch-kuvia saatavissa, ettei oikein viitsisi ostaa sikaa säkissä.

Täällä Lappeenrannassa on kyllä yksi kauneushoitola jossa noita myydään, mutta aina kun olen siellä käynyt, sävyjä on joku kolme näytillä ja "kohta" kuulemma tulossa lisää. Valaistuskin on niin hirmuisen hämyinen, että ihan yhtä suureksi arpapeliksi menee kuin netin kautta ostaminen.

Oh, näitä maailman ongelmia.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kovasti itsekin, tsekkiläinen on kovin ihana <3

   Poista
 2. Ihana värimaailma! Onneksi kaikkien ei tarvitse olla hyviä leimaamisessa, en mäkään vielä osaa kunnolla vaikka bloggaamista on takana kohta kaksi vuotta :'D

  Monellakos kerroksella tuo tsekkilakka peittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, munkin ensimmäiset leimavehkeet on ostettu vuonna 2011... :D Mut on sekin aika taito, että saa jokaisessa kynnessä leiman eri kohtaan! Ei moni hei pysty samaan!

   Tsekkiläinen peittää kieli keskellä suuta ja lyhyemmillä kynsillä jo yhdellä kerroksella, suosiolla käytin näihin kaksi.

   Poista
 3. Upeat kynnet! Mää niin tykkään...

  VastaaPoista