4.10.2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge - something blue

Ihan ensimmäiseksi haluaisin, että jokainen nousisi nyt hetkeksi seisomaan ja antaisi minulle oikein raikuvat aplodit. Onnistuin nimittäin ihan kokonaisen viikon ajan julkaisemaan juuri niinä päivinä kuin pitikin!

(Alkuperäiseen suunnitelmaan tosin sisältyi myös ei-haasteaiheinen julkaisu torsaisin, mutta en maininnut sitä ääneen, joten sitä ei lasketa.)

Sininen tuntuu olevan aika kartettava väri kynsilakkapiireissä, mutta minusta se on aivan mieletön. Varsinkin näin tummempana ja ehkä myös hivenen kimmeltävänä. A Englandin Tristam on varmasti paras esimerkki tyrmistyttävän upeasta sinisestä kynsilakasta. En kuitenkaan turvautunut siihen tällä kertaa, vaan oli aika päästää jälleen Deborah Lippmannin Across the Universe kynsille, aivan liian pitkän tauon jälkeen.
Jännän sattuman kautta kynsille päätyi sitten myös Tristamin kaksoisolento. Etusormessa ja pikkurillissä on OPIn Ink suede, joka mattapintaisena näytti vähän hassulta huippukimaltelevan Universen vieressä. Alkuperäisenä suunnitelmana oli matata Universe, mutta päädyinkin sitten kokeilemaan Inkin muuttamista kiiltäväksi päällyslakan kanssa. Ja kappas, sehän muuttui Tristamiksi sillä tavalla :D Eivät nämä ihan täysin samanlaisia ole, Tristam on tummempi. Ja luonnollisesti siinä on holoefekti, mutta näin niin kuin jos jätetään se huomiotta :D
Universen alla on kerros Essien No More Filmiä, koska Universen kerrostaminen on ärsyttävää. Ja sillä tavalla tulee myös liikaa glitteriä minun makuuni, tämä yksi kerroskin kun on jo aika tiheästi hileillä kansoitettu. Ink-sormet näyttivät kaiken tuon glitterin vieressä aika tyhjiltä, joten lisäsin vielä kivat siirtokuvat kavereiksi.

Varsin kiva lopputulos!10 kommenttia:

 1. Upeat! Siniset lakat tuntuvat kyllä jakavan kynsiharrastajien mielipiteitä. Minä tykkään sinisistä lakoista pinkkien ja korallien jälkeen heti seuraavaksi eniten ^^ Voi olla että vihreät (ja ruskeat) ovat minulle sellainen epäilmeisin lakkasävy, vaikka nyt ne syksyllä ja joulua kohden vähän kutkuttelevatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää taas olen siitä jännä kynsiharrastaja, että pinkit lakat ovat todella syvällä epämukavuusalueella, mutta siniset, vihreät, oranssi ja keltaiset... oh. Voisin käyttää niitä päivittäin.

   Poista
 2. Kauniit lakkaukset!

  Tuo Across the Universe on vaan niin ihana <3 Olin itsekin ajatellut käyttää sitä tähän haasteeseen, mutta sä ehdit ensin :D Mutta ei se mitään, kyllä multa sinisiä lakkoja löytyy vaikka kuinka paljon! Ihan turhaan osa bloggaajista vierastaa sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;D Täten armollisesti annan sulle luvan käyttää tätä samaa lakkaa, jos vielä mieli tekee ;)

   Poista
 3. Aivan super upeat :) mä en ainakaan oo huomannut sinisen karttelua mutta toisaalta rakkaus on sokea ja voisin olla aina sinisissä kynsissä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on ainakin sellainen mielikuva, että monet blogistit olisivat kertoneet sinisen olevan vähän epämääräinen väri kynsilakoissa... Mutta onneksi meitäkin on, jotka ymmärtävät hyvän päälle ;)

   Poista