12.3.2014

Diorista inspiroitunutta

Moikka! 

Kuulun kouluni kamerakerhoon, ja olimme eilen tutustumassa kerhon uusiin studiotiloihin, jonne on myös hankittu jos jonkinmoista rompetta, salamoita, softboxeja, taustoja ja kaikenlaista pikkutilpehööriä. Olen ihan hurjan innoissani! Minua on aina kiehtonut hurjasti kokeilla sellaisia editorial-tyyppisiä meikkejä ja kahlailenkin usein naistenlehtiä tai kosmetiikkatalojen uusien kokoelmien mainoskuvia läpi ihan vain nähdäkseni upeasti toteutettuja (ja kuvattuja) meikkejä. Eihän sellaisilla meikeillä ihmisten ilmoille lähdetä, mutta upeita ne ovat silti. Ja hauskoja yrittää tehdä myös itselle. 

Vaikken minkäänlaisesta mallin (tai meikkaajan) urasta haaveilekaan, yksi syy tämänkin blogin perustamiselle oli juuri näissä editorial kuvissa. Että saisin jonkun "syyn" tehdä tällaisia meikkileikkejä useamminkin ja näyttääkin niitä kiinnostuneille. Ja nyt mulla vihdoinkin on pelit ja vehkeet toteuttaa näitä haaveitani! Tuonne kamerakerhon studiolle ei edes ole kuin vaivaiset sata metriä matkaa kotioveltani, joten wuhuu! Voin raahata studiopäivinä sinne vaikka koko meikkiarsenaalini ja kokeilla kymmeniä eri tyylejä :) Armi hyvin iloinen nyt.

Tällä kertaa esittelyssä kuitenkin vielä tällaiset makkarin ikkunan edessä kuvatut räpsyt. Eihän näissäkään sinänsä mitään vikaa ole, mutta ah, kuinka odotankaan sitä että saan suunnitella ja kuvattua kokonaisia lookeja, aina taustasta lähtien, sopivilla vaatteilla ja kampauksella... Saisinkohan värvättyä kavereitakin malleiksi, hmm.... 

Oh tätä inspiroitumisen määrää! En meinaa pysyä pöksyissäni.
Noh, jos hieman yritän hillitä innostustani, jotta saisin kirjoitettua edes jotain järkevää. Jos vaikka saisin aikaiseksi kirjoitettua jotain tästä kuvissa näkyvistä meikistä, enkä vain niistä kaikista tulevista :) Tämäkin meikki itse asiassa pohjautuu hyvin löyhästi Diorin uuden kevätmalliston mainoskuviin - mallilla on siinä liikkuvalla luomella hempeää vaaleanpunaista ja ronskisti koko silmän ympärillä ja kulmaluulla vaaleansinistä. Minunkin meikkini sai alkunsa ensin kevyestä kerroksesta vaaleansinistä koko luomella ja vaaleanpunaisesta luomen sisänurkassa, mutta sitten se lähtikin elämään omaa elämäänsä :D En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankittua mitään korvaajaa sille kuivuneelle Inglotin geelirajausvärilleni, joten paksua, tummaa rajausta korvaamaan tein sitten paksun ja tumman varjostuksen. Musta olisi mielestäni mennyt kuitenkin jo liian tummaksi, joten käytin tummansinistä. Lopputulos on siis aika kaukana alkulähteiltään, mutta väliäkös tuolla. Tätä se inspiroituminen on parhaillaan :)
Meikki on täysin Coastal Scentsin Original paletilla kyhätty, ja ei että minua ärsyttää se, ettei noilla sävyillä ole mitään tunnistusjärjestelmää. Kuitesnii, sisänurkassa siis voimakkaasti liilaan taittavaa vaaleanpunaista, liikkuvalla luomella laventelinsinistä, luomivaossa henkäys mustaa, varjostuksessa keskisinistä ja kulmaluulla vaaleansinistä. Vaikkei se sieltä kaiken häivyttelyn jälkeen enää näykään... (Niissä studiokuvissa varmasti näkyisi!) Varjostuskin voisi olla vähän paremmin silmän muotooni sopiva, mutta ei nyt jakseta takertua pikkuseikkoihin. Tykkään nimittäin silti tästä meikistä ihan pipona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti