10.3.2014

Tekstuuria tutulla tavalla

Moi!

Uhh, meillä oli lähes koko eilisen ajan netti poikki, en päässyt päivittämään vaikka tarkoitus oli. Enkä päässyt edes ajastamaan täksi aamuksi mitään, joten tällaisella reaaliaikaisella iltapäiväpostauksella mennään nyt sitten. En kyllä ole ihan perillä itsekään niistä syistä, miksi olen alkanut ajastamaan postauksiani aina aamuksi... Yleensä kun kirjoittelen sellaiseen aikaan, jota normaalit ihmiset varmasti pitävät kovin myöhäisenä, ja sitten en muka kehtaa julkaista saman tien, keskellä yötä. Mitä pahaa siinä muka on? Ei aavistustakaan. On vain jäänyt tavaksi ajastaa. Vai mitä olette lukijoina mieltä, onko sillä merkitystä mihin aikaan päivästä näitä postauksia tulee ulos?

Päivän varsinaisena aiheena ovat kynnet, ja taas siellä kovin tutuksi tulleella tavalla: teippaamalla! Jännä juttu, että jopa tuo teippien asettelu on näin samanlainen kuin viime kerralla.... No mutta, miksipä sitä menisi hyväksi todettua kaavaa muuttamaan. Ainakin onnistuu satavarmasti :D Mutta ensikerralla lupaan tehdä jotain muuta tekstuureista!

Kaikissa kynsissä siis pohjalla OPI:n iiiiiihana Can't find my czechbook, se täydellinen turkoosin sävy. Jostain syystä se on jäänyt aivan liian vähälle käytölle tämän talven aikana, vääryys! Toisaalta, tulin ehkä hieman ylikäyttäneeksi sitä kesän aikana, joten ehkä se ansaitsikin pienen lepotauon. Yksi suurista lemppareistani koko kokoelmassani, ei, vaan koko lakkamaailmassa! (Herää kysymys, että eikö kaikki kokoelmaani päätyneet lakat ole niitä lakkamaailman parhaita, kun kerran olen mennyt ne hankkimaan ja muut jättänyt ulkopuolelle. Haavelistalla on tietysti myös hyviä ehdokkaita, mutta en voi satavarmasti tietää, ovatko ne hyviä vai eivät, kun en ole kerran päässyt kokeilemaan. Ah, elämän suuret kysymykset.)

Kaveriksi tshekkivihkolle pääsi myös yksi suurista suosikeistani, Zoyan Chyna. Pistin vain yhden kerroksen, mutta olisi melkein vaatinut kaksi, että olisi paremmin saanut tuon ihanan punaisen hehkun esiin. No, eipä siinä, olisin varmaan sillä toisella kerroksella onnistunut suttaamaan nuo teippien rajat vieläkin pahemmin :D Peukalo ei tänään esiinny kuvissa, koska se levisi aivan totaalisesti. En ihan ymmärrä, miten niin suuret leviämiset ovat edes mahdollisia... 


Näiden kynsien jälkeen menin ja lyhensin taas kynsiä reilulla kädellä. Koska ah, se tammikuussa katkennut vasemman nimettömän kynsi alkaa vihdoinkin pilkistää sormenpään yli! Vielä se on aavistuksen lyhyempi kuin kaverinsa (koska en vain raaski lyhentää muita niiiin lyhyiksi) mutta ei enää ollenkaan häiritsevällä tavalla, tuskin kukaan edes kiinnitää siihen huomiota. Nyt näiden voi antaa taas rauhassa kasvaa hirrrmuisen pitkiksi. Kevätkin on sopivasti tulossa, näiden ei pitäisi edes kaartua ollenkaan niin pahasti kun ei ole enää pakkasia kuivattamassa sisäilmaa.

Hämmentävää kyllä, mutta olen jo mennyt tottumaan näihin nysäkynsiin. Edes peukalonkynnet eivät aiheuta enää mitään vauvakynsipuistatuksia, vaikka "normitilassa" ne ovatkin kahden sentin pituisia. Kynnet eivät muutenkaan enää missään nimessä vaikuta töpökynsiltä. Huh, toivottavasti totun myös jälleen niihin pitkiin kynsiin :D 

6 kommenttia:

 1. Hui ku ihana tuo sininen lakka. Tolla punasella on ihana hehku...

  VastaaPoista
 2. Ooo, miksei mulla ole Chynaa??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska et ole ennen tajunnut kuinka tajuttoman upea se on? :D

   Poista
 3. Ihana yhdistelmä! Muakin houkuttelisi kyllä tuo Chyna kun noita kynsiä katselee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siitä sit vaan hankkimaan, ei voi olla vikaostos ;)

   Poista