8.3.2014

Utuinen hempukkameikki

Moikka!

Aina ei täydy tyytyä pelkkään ruskeaan, jos haluaa vähän huomaamattomamman ja arkikelpoisemman meikin. Vaikka minä olen kyllä sitä mieltä, että arki ei ole synonyymi tylsälle ja värittömälle :) Ehei, kyllä arkeakin kovasti piristää pienet väriläikät. Harmaakin on ihan kiva väri, mutta henkilökohtaisesti vietän mielummin sateenkaarenkirjavaa arkea.

Sateenkaari on muuten lempisanani. Se on myös kovin kaunis ranskaksi, l'arc-en-ciel. 
Joka tapauksessa. Aina ei välttämättä halua näyttää kovin räikeältä (vaikka sellaiset tilaisuudet ovatkin harvassa, tiedän) ja silloin tällaiset vaaleat hempukkavärit ovat hyviä vaihtoehtoja tylsille ruskeille. Tällä kertaa silmillä on hyvin hentoa vaaleanpunaista sisänurkassa, utuista liilaa keskellä ja harmaanruskeaa varjostuksena. Vaaleanpunainen ja liila ovat Viva La Divan absolutely fabulous eyes -paletista ja harmaanruskea taas Coastal Scentsin original-paletista. Nyt voin antaa itselleni virtuaalisen taputuksen selkään, en nimittäin kovin usein onnistu tässä, että käytän useampaa palettia saman meikin tekoon. Kaksi lasketaan tässä tapauksessa 'useammaksi', koska muuten en saisi näitä virtuaalitaputuksia koskaan :D

Huulilla on yksi suurista suosikeistani, We Care Iconin huultenrajauskynä sävy 4, perfect rose. En ole suuri pinkin ystävä, eivätkä ne yleensä edes sovi kovin hyvin minulle, mutta tämä on kyllä aivan mahtava. Minusta on myös paljon helpompaa käyttää pelkkää rajauskynää kuin kiiltoja tai punia, eivät suttaa läheskään niin paljon, ei tarvitse pelätä värjäytyneitä hampaita. Kuluminenkin on niin tasaista, ettei siihen kiinnitä keskellä päivää mitään huomiota, toisin kuin uurteisiin pakenevaan punaan. Tai mikä pahinta, huulten ulkopuolelle pakenevaan punaan. Hrr :D Pelkkä rajauskynä antaa kummasti huolettomuutta.
 Ja herra varjelkoon, enää viikko ja minä palaan työelämään. Mitenköhän multa luonnistuu enää meikkaaminen aamuvarhaisella, hämärässä, silmät ristissä... Viime aikoina kun olen ensinnäkin meikannut vain noin kerran viikossa, ja nekin useimmiten näyttävämpiä juttuja, juhliin tai blogiin tai ihan omaksi iloksi. Eikä ole ollut kiire minnekään, on ihan hyvin voinut käyttää vaikka puoli tuntia häivyttelyyn. Mulla on vähän sellainen kutina, että parin ensimmäisen viikon meikit saattavat olla hyvinkin tylsiä, ja varmaan aika rumiakin :D Ennen kuin taas tottuu siihen aamurytmiin. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti