21.3.2014

Tekstuuria UUDELLA tavalla!

Tittiditiididii!

Tämä tässä näin, hyvät lukijat, on Couleurs-blogin sadas postaus! Aikamoista, tuntuu että justhan mä tämän homman vasta aloitinkin :) Sanottavaa on näköjään riittänyt.

Sadanneksi postaukseksi päätyi tekstuurilakat aivan uudella ja innovatiivisella tavalla. Siis minun kohdallani, eipä taida tekstuuripilkut kovin uusi juttu kynsilakkamaailmassa olla ;) Näitä palluroita oli aivan äärettömään koukuttavaa ja ihanaa hiplailla, tuntui tekstuuri jotenkin paljon paremmin kuin suuremmilla pinnoilla. (Tähän väliin voisi varmaan kirjoittaa sen kuuluisan vertauksen huvituksien rahallisesta arvosta ja niiden sopivuudesta erilaisille ihmisryhmille... )

Pohjalla on OPI:n I'm feeling Sashy, jonka päätin tämän jälkeen heittää kirppisjaostoon. Minulla tosiaan näitä saman sävyisiä lakkoja on vaikka muille jakaa (they're not the same, they're similar!) ja ajattelin että osasta niistä voisi ehkä luopuakin. Tietysti päätin sitten myydä pois sen, joka eroaa eniten kaikista muista :D Mutta kun tämä saa ihoni näyttäytymään kovin punaisena. Näistä kuvista sitä ei juuri huomaa, paitsi ehkä kynsivalleista. Luonnossa punaisuus oli kuitenkin melko häiritsevää. Ensimmäisellä kerralla en antanut sen häiritä, mutta nyt kun täytyy tehdä tilaa uusille tulokkaille, niin se on bai bai, Sashy. (Jos joku haluaa tämän niin vielä on aikaa hihkaista, varmaankin viikonloppuna vasta saan aikaiseksi lisättyä kirpalle.)

Isommat pilkut on tehty kuvissakin esiintyvällä OPI:n Alcatraz... rocksilla ja pienemmät Zoyan Steviellä. Pienistä oli kovin vaikea saada tasalaatuisia ja -kokoisia, mutta ei oo niin nökönuukaa. Sinne ne sulautuivat hyvin muiden joukkoon.

Hämmentävästi näissä makrokuvissa sävyt aina vääristyvät, mistäköhän lie sekin johtuu. Asetukset ovat kuitenkin samat kuin normaaleissakin kuvissa. Kuitenkin, Alcatraz, voi lääh! Ihanan moniulotteinen.

4 kommenttia: