15.3.2014

Yksinkertaisen upea

Moi!


Minulla on jostain syystä juuri nyt aivan mielettömän hyvä fiilis. Itse asiassa on ollut koko viikon. Voisin vain pomppia ja tanssia ja nauraa. Jee! Jee! Mahtavaa!

Pää on niin autuaan onnellisen tyhjä, että minusta ei juuri nyt irtoa kyllä mitään järkevää tekstiä :D Sen kunniaksi otin pitkästä aikaa mielestäni erittäinkin onnistuneita kuvia, erittäinkin onnistuneesta lakkauksesta. 

Olin aivan mielettömän ylpeä tästä lakkauksesta, vaikka se onkin hyvin yksinkertainen. Ei sitä aina tarvitse tehdä jotain ultramonimutkaista, että lopputulos olisi onnistunut. Pohjalla on Essien upean pigmenttinen, yhdellä kerroksella peittävä No More Film. Leima on Konadin laatasta m51, leimattu ehkä parhaalla leimauslakalla ikinä, China Glazen Harmonylla. Olin laiskalla päällä, enkä jaksanut leimata kuin nimettömät, joten loppuihin kynsiin kiinnitin vain pienet timangit. Hyvä näin, paljon parempi kuin jos olisin leimannut kaikki kynnet. Ainakin luulen niin, enhän koskaan toteuttanut sitä vaihtoehtoa :D


Hyvää takatalvea kaikille! Suurena talven ystävänä olin jo vähän masentunut tuosta alkavasta keväästä. Varsinkin kun menetin kaikkein parhaimman ajan vuodesta, huikean auringonpaisteen ja valtavat hanget, jollaisia yleensä näinä kuukausina tavataan.

8 kommenttia: