25.3.2014

Ranuvariaatio

Heippa!

Pitkästä aikaa teki taas mieli jotain herkkistä ja klassisempaa. Ranskista kehiin siis :) Ihan niin klassiseksi en sentään ryhtynyt, että olisin ihan "normaalin" ranskiksen tehnyt, kyllä aina pitää saada jotain pientä twistiä. Nyt on taas sellainen kausi menossa (alkavat kevät kenties...) että tekee ihan hillittömästi mieli käyttää keltaista. Keltaista keltaista keltaistaa!! Pelkäsin alkuun hieman, että saakohan keltaiset ranskiskärjet kynsien keltaisuuden räjähtämään silmille, mutta uteliaisuus voitti. Hyvä niin, sillä lopputulos on oikeinkin mainio, eikä kynsipetien keltaisuus näy yhtään mihinkään.
Keltsuna the one and only, keltsujen kuningatar, China Glazen Lemon Fizz. Ranskislakkana myöskin se ainoa oikea, Essien Sugar Daddy. Näköjään minulla on myös menossa melkoinen akryylimaalikausi. Pitkästä aikaa maalailin sentään jotain muutakin kuin suoria rajoja. Oikeaan nimettömään tuli vielä hieman erilainen kuvio kuin tähän vasempaan, en uskonut pystyväni tekemään samanlaista heikommalla kädellä :D Harmillisesti se ei ole nyt kyllä päätynyt kuviin, olen näköjään ollut vähän jumissa. Juoksin suoraan töistä kotiin ottamaan kuvia, että saisin niistä edes vähän terävämpiä kuin eilen. Eivät nämä kyllä vieläkään ole mitään huipputeräviä, mutta sentään vähän parempia kuin eilen.

Lyhyestä virsi kaunis. Tykkäsin näistä ihan hirmuisesti! Selkeästi nyt menossa joku simppeli-kausi, nämä yksinkertaiset miellyttävät silmää sellaisissa määrin, etten olisi ikinä uskonut mahdolliseksi. Ei tee edes mieli tehdä mitään järin monimutkaista. 

Onkohan tästä johdettavissa suora analogia myös blogin pitäjän aivotoimintaan?

4 kommenttia:

 1. Nätit ku mitkä nuo kynnet! Mullaki on keltasta kynsillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltanen on kyllä ihan aliarvostettu väri kynsillä :)

   Poista
 2. Mullakin keltaista juuri nyt...!

  Lemon Fizz on kyl paras ikinä! Tykkään näistä sun kynsistä tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemon Fizz <3 Voisin käyttää sitä varmaan joka päivä. Ja kiitos :)

   Poista