13.3.2014

Yksi parhaista, huonolla yhdistelmällä

Heippa!

Tänään esittelyssä yksi parhaista kynsilakoistani ikinä koskaan milloinkaan. Tämä lakka on sulaa täydellisyyttä pullossa ja väri on niin mieletön, että melkein tekee mieli syödä sormensa, kun tätä käyttää. Kuitenkin vain melkein, koska kynsilakka on mielestäni kivemman näköistä kynsillä kuin hampaissa. Tässä on vain yksi pikku vika.

Lakka on merkiltään Depend. Tuo merkki, joka tekee ah, niin tärisyttävän upean värisiä lakkoja, mutta joita saa vain säälittävän kokoisissa minipurkeissa. Ja yleensä vain yhden kauden ajan. Kukaan ei näitä viitsi myydä Ebayssa tai vastaavassa (kannattaisi! Tässä ilmainen bussiness plan jollekin, lupauksella ainakin yhdestä varmasta asiakkaasta) eikä kukaan viitsi tehdä näille dupeja. BUU!! Useimmat näistä ovat vielä huippuhyviä leimailussakin. Pitäisiköhän lähettää palautetta Dependille, että alkaisivat käyttää isompia lakkapulloja? 50 milliä näin alkuun luulisi olevan hyvä.

Tämä kyseinen lakka on siis Depend 299. Tässä välissä saa vähän kuolata ja läähättää. Pari virtuaalista sydäntäkin voi lähettää. Hillittömän upea ja uniikki väri, voimakkaan sinipohjainen laventeli. Aika tummakin, tällainen tumma vaaleanliila, jos niin voi sanoa :D Olen lukemattomia kertoja yrittänyt löytää lakkaa joka pääsisi sävyssään edes lähelle tätä, mutta toistaiseksi olen joutunut pettymään karvaasti. RA KAS TAN tätä lakkaa.

Kaveriksi sille päätyivät tylsät ja vähän rumatkin siirtokuvat. Tuo pinkki väri vaan sopi niin kivasti yhteen tumman vaaleanlaventelinliilan lakkani kanssa, että päätin käyttää ne pois. Kruunuksi laitoin vielä päälle pari kerrosta OPI:n I Juggle... Meniä, mutta pitäisi vain uskoa, ettei se näy näin vaaleiden lakkojen päällä. Ainakaan kuvissa.


Semmosta. Löytyykö lukijoista ketään, joka lähtisi minun kanssani mielenosoitukseen Dependin tuotekehittely-yksikön eteen, vaatimaan isompia pulloja?

10 kommenttia:

 1. Tuo lakka on kyllä tosi kaunis! Mä en ole oikein koskaan tykännyt niistä Dependin lakoista ihan vaan niiden pullo kokojen takia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse menin joskus sortumaan kicksin osta 3 maksa 2 -tarjousten houkuttelemana, eikä sen jälkeen sitten ole paluuta ollut :D

   Poista
 2. Kauniit kynnet:)! Mielestäni sopivat oikein hyvin yhteen tuo lakan sävy ja siirtokuvat. Ootkos kokeillut Dependin glittereitä? :D Uskomatonta puuroa! Mutta joo aivan täydellinen leimauslakka se Dependin enmuistanumeroa hopeinen :)

  Mutta tämä lakkahan on ainakin kuvissa aika samansävyinen kuin OPI:n You're Such a Budapest :) Ehkä aavistuksen tummempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On reilusti tummempi kuin BudaPest, olen senkin hankkinut mahdolliseksi korvaajaksi, mutta ei ole lähellekään, harmi kyllä. Dependin glittereihin en ole haksahtanut, nuo glitterit ei muutenkaan yleisesti ottaen ole se "mun juttu" :)

   Poista
 3. China glazen Secret peri-winkle on aika samantyylinen sävy :) ja Dependin pikkupullot on superärsyttäviä.. en kyllä kaipaisi isompiakaan, OPI käy hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. googlen mukaan olisi kovasti samanlainen kuin Essien Lapiz of Luxury, eli liian sininen, mulla kun on myös se. Saattaa kyllä olla silti kokeilemisen arvoinen, kiitti vinkistä :)

   Poista
 4. Ihana tuo lakka! Voisin kyllä ryhtyä siun kanssa protestiin noita Dependin pikkupulloja vastaan! Mullakin on monta ihanaa lakkaa mitä ei oikein raaski paljoa käyttää kun niitä ei enää mistään saa :( miulta muuten löytyy tuo Chinan Secret Peri-Winkle, että saat tulla kyllä käymään ja kattomaan onko kuin samansävyinen :)

  VastaaPoista