3.5.2014

BossaNovaa Venäjällä

Moi!

Hyvät ihmiset, niin siinä vain on käynyt. Minä olen ihastunut. Korviani myöten. Olen aivan lääpälläni. Eräs brasilialainen on vienyt sydämeni siinä määrin, etten olisi koskaan uskonut todeksi. Sellainen oikein hempeä ja vaalea, vähän punertava brasilialainen. Käytännössä väritön, huomaamaton, ujo ja mitätön. Vielä hetki sitten en olisi edes huomannut olemassaoloaan, nyt en saa silmiäni irti.

Don't Bossa Nova Me Around. Huh. ♥
Okei, myönnän, aika paljon saa tapahtua ennen kuin käytän tätä yksinään :D Mutta koskaan ei sovi sanoa etteikö niin tapahtuisi ikinä, olisin nimittäin tosiaan ennen kokoelman ilmestymistä sanonut että aika paljon saa tapahtua että ylipäänsä ostan tämänkaltaisen sävyn. Tämä hajuton ja mauton mitättömyys näytti vain niin äärettömän hyvältä swatcheissa, että oli pyörrettävä pari periaatepäätöstä. Ja vielä paremmalta se näköjään näyttää tummansinisen kaverina! Ennustan myös mahtavaa yhteensopivuutta kirkkaanpunaisen ja oranssin kanssa, ne menevät seuraavaksi kokeiluun.
Tummansininen on OPI:n Russian Navy, leimat Essien No More Film. Olisin halunnut tehdä leimatkin Russian Navyllä, mutta eihän siinä riitä pigmentti sellaiseen touhuun. Onneksi No More Film ei sävyltään ihan kauhesti siitä erotu. Leimat ja niitit ovat totuttuun tapaan vinossa, minulta taitaa puuttua joku symmetria-aisti kun ei vaan kertakaikkiaan onnistu :D

Olen tainnut sanoa tämän ennenkin (vain joka ikinen kerta kun esittelen leimailuja blogissa...) mutta tarvitsisin epätoivoisesti uusia laattoja. Taas mentiin tällä tutulla ja turvallisella DRK-A laatalla. Täydellisessä maailmassa olisin käyttänyt jotain lonkeroleimoja, sellaisia missä on kaikenmaailman ulokkeita ja kiemuroita. Tämä oli lähimpänä visiotani.
Että tällaista, vähän rauhallisempaa meininkiä kaiken vappuhurjastelun jälkeen. Ensi viikolla blogissa saatetaan viettää astetta hiljaisempia aikoja, olen nimittäin kolme päivää työmatkalla, enkä tiedä minkälaiset mahdollisuudet minulla on netinkäyttöön. Mutta katsellaan viimeistään viikonloppuna. Mukavaa viikkoa kaikille :)

20 kommenttia:

 1. Toosi nätit tekeleet, tyylikkäät muttei tylsät! :) Miten keksitkin tällaisen idean?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on kyllä tunnustettava, että ihan täysin oma idea tämä ei ole, pinterestissä oli lakkaus jossa oli puolet leimaa, samalla tavalla kuin tässä nimettömässä. Siitä sitten muokkasin, kun en halunnut kaikkia kynsiä samanlaisiksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin itsekin miten paljon tykkäsin ;)

   Poista
 3. Upea lakkaus :). Pyörittelin tuota lakkaa käsissäni kerran, mutta jätin sikseen, kun piti tarkistaa, onko tuo miten lähellä My Very First Knockwurstia. Mars googlaamaan :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkään en nyt valitettavasti pysty auttamaan kun tuota knockwurstia mulla ei ole, toivottavasti googlesta on isompi apu! Harvinaisen ihana nudelakka tämä kyllä on.

   Poista
 4. Oijoijoi! Otan Bossa Novani nyt laatikosta ja lakkaan. Meillä ei ihan synkannut ekalla kerralla, mutta ansaitsee uuden yrityksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kävi nopeasti, näin jo naamakirjassa kuvankin! :D

   Poista
 5. Oooh, ihan huikeat! Etenkin noi leimaukset, ihana tuo puolikas (: Ja toi laatta on ehkä ostettava kyllä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä yksi parhaita laattoja, ainakin minun hyvin vajavaisessa kokoelmassani :P

   Poista
 6. Aivan upeat kynnet! Ihana väriyhdistelmä:)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavat kynnet! Ja bossanova on vieny munkin sydämen, se on tällä hetkellä yks ehdottomista lemppareista! Rakkautta rakkautta... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sigi! Bossanova on kyllä hämmentävän ihana...

   Poista
 8. Aivan ihanat kynnet! :) Pitää itsekin saada tuo Bossanova pian kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä melkein laitoin tätä heti uudestaan kynsille, mutta sain onneksi perusteltua itselleni, että se menisi jo liian villiksi :D

   Poista