1.5.2014

Vappukynnet

Moi!

Ja erittäin aurinkoista vappupäivää kaikille :D Minä aion ennustetun räntäsateen uhallakin viettää tämän päivän ulkoilmapiknikillä. Eipähän ainakaan naama pala. Mitäs teidän suunnitelmiin kuuluu?

Eilen esittelyssä oli vappumeikkiä, tänään vuoro annetaan vappukynsille. Moni taitaakin jo tietää, etten yleensä ole suuri teemakynsien ystävä, mutta vappu tekee tällä saralla kyllä poikkeuksen. Kerrankin saa  oikein "luvan kanssa" olla värikäs, niin onhan siitä nyt kaikki otettava irti :) 

Valitettavasti kynsien osalta en tänä vuonna päässyt aivan niin värikkääseen lopputulokseen, kuin olisin toivonut. Eivätähän nämä mitkään nudet nyt tietenkään ole, mutta olisi pitänyt käyttää kirkkaampia värejä koristeluun, että ne olisivat erottuneetkin pohjasta, nyt jäivät vähän valjuiksi.


Pohjavärinä on OPI:n I Just Can't Cope-acabana, jolle olen menettänyt sydämeni aivan täysin. Ennustan, että vuoden sisään minun on ostettava tätä jo toinen pullo, koska ensimmäinen loppuu. Ainakin juuri tällä hetkellä tekisi mieli käyttää tätä joka ikisessä tekemässäni lakkauksessa. Joka ikisessä.

Koristelutekniikkana käytin kuivaharjausta, eli pyyhin siveltimen hyvin kuivaksi ja vedin sillä sekä poikittaisia että pitkittäisiä vetoja kynnen pintaan. Aksenttikynsissä koristelulakat olivat Essien Navigate Her (vaikkei se sieltä mustan alta erotu lainkaan) ja Wet n Wildin Black Crème. Muissa kynsissä kuivaharjaus on tehty OPI:n vaaleanpunaisella Sparrow Me The Dramalla ja violetilla Planks A Lotilla. Lopuksi kuivaharjasin vielä keltaistakin jokaisen kynnen pintaan.


Pelkästään kuivaharjauksella värit eivät tosiaan olleet mielestäni tarpeeksi kirkkaat, joten piti lisätä vielä pilkkujakin joukkoon iloiseen. Punaiset pilkut ovat OPI:n Red Hot Ayers Rockilla tehtyjä, oranssit puolestaan OPI:n Hot & Spicylla.

Tähän väliin on kerrottava pieni anekdootti. Minulla on työkaveri, joka aina tykkää tehdä pilaa siitä, miten paljon tykkään punaisesta ja miten paljon erilaisia punaisia vaatteita ja asusteita ja tavaroita ja kaikkea muuta minulla on. Tyypillisenä miehenä hän on myös nimeämässä useita ei-punaisia asioita, usein oransseja, punaisiksi. Sain siis olla hänestä erittäin ylpeä, kun hän täysin itsenäisesti tunnisti aksenttikynsien pilkut oransseiksi.
Lähden nyt paistamaan munkkeja. Jos minusta ei enää ikinä kuulu mitään, menin ja poltin koko talon siinä samalla.

4 kommenttia: