5.5.2014

Nopeat pilkut

Aina ei voi onnistua.

Lauantaiset bossanova-kynnet saavuttivat aivan räjähdysmäisen suosion, joten esitellään sitten välillä tällaisia ei-niin-maagisia tuotoksia. Näissä meni vähän kaikki pieleen, kuvatkin, mutta pitäähän sitä nyt joku taso tässäkin blogissa pitää yllä :D

Idea oli kiva, olen jo pitkään haaveillut tämän tekniikan toteuttamisesta. Eilen oli siis hyvä hetki, kun ei pieneen väsyneeseen päähäni tullut mitään muutakaan ideaa mieleen. Piti myös saada jotain tosi nopeaa tehtyä. Vietin nimittäin koko viikonlopun kuunaamalla eläinystävieni lukaaleja, lihasjumi ja väsymys olivat melkoiset. Voitte varmasti myös kuvitella, kuinka karmeassa kynnessä kynnet olivat. Nimimerkillä puhdistin juuri 40 kiloa akvaariosoraa käsin.

Tuossa väsymystilassa ajattelin, etten jaksa lähteä testailemaan tekniikkaa kiekolle, vaikken ole koskaan ennen sitä tehnytkään. Tämä virhe sitten näkyykin parissa ensimmäisessä kynnessä, jotka saivat nyt toimia harjoituskappaleina... Värivalinnatkaan eivät olleet sieltä onnistuneimmasta päästä. Mutta kerrankos sitä, ehkä sitten taas ensi kerralla jotain kivempaa.
Aksenttikynsien värijä pohjalla on OPI:n Purple With a Purpose ja päällä Kure Bazaarin Catwalk. Muissa kynsissä pohjalla Essien aina yhtä ihastuttava Where's My Chauffeur? ja päällä OPI:n Thanks a Windmillion. Kuvio on siis saatu aikaiseksi ihan vain pilkuttelemalla  strategisesti sopiviin kohtiin. Erittäin simppeli ja nopea tapa koristella. Lisäpotkua tähän voisi saada jatkamalla pilkkujen tekoa pidemmällekin, itsellä ei jaksaminen riittänyt.

--

Tällä viikolla olen tosiaan useamman päivän työmatkalla, joten voi olla että täällä blogin puolella on vähän hiljaisempaa. Yritän kyllä ehtiä ajastelemaan, mutta se saattaa jäädä yrityksen puolelle. Nähdään siis viimeistään viikonloppuna!

4 kommenttia:

 1. Nätit nää... Mun mielestä värit passaa hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopiihan ne hyvin yhteen joo, olisin vain toivonut suurempaa kontrastia noihin turkooseihin kynsiin, ihan kuten violeteissa kynsissäkin on.

   Poista
 2. Hauska idea, tää menee kokeilulistalle. Hienot on kynnet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Munkin mielestä idea on kiva, toteutus vaan jäi tällä kertaa puolitiehen. Pitää tehdä toistamiseen paremmalla ajalla :)

   Poista