22.5.2014

Vappumeikit, osa kaksi

Hei taas!

Olen viime aikoina postaillut ihan hirmuisen määrän erilaisia silmämeikkejä. Tarkoitus oli pitää niistä pientä taukoa, ettette ihan täysin kyllästy, mutta olen taas joutunut reissaamaan niin paljon etten ole ehtinyt tekemään mitään uuttakaan. Pakko turvautua arkiston kätköihin, eikä siellä ole mitään muuta kuin silmämeikkejä :D Enkä pysty pitämään taukoakaan. Jotenkin ihan kauhea ajatus, ettei päivittäisi blogia vähintäänkin muutaman päivän välein. Vaikka tuskin kukaan edes huomaisi? :D

Joka tapauksessa. Kuten vappumeikkipostauksessani kirjoitin, tarkoitukseni oli esitellä kaksi erilaista meikkiä. Se meni sitten pipariksi, kun totesin, etten omista toimivaa ripsiliimaa... Menin kuitenkin ottamaan kuvat siitä silti ja saatte nyt ihastella sekä tuota meikkiä, että yyberfantsuja irtoripsiäni. Siinä ne kauniisti kämmenselällä lepäävät. Niin rauhallisesti ja eteerisesti. 


Itse meikki oli sitten hyvinkin yksinkertainen kultaisen ja mustan yhdistelmä, jonka oli tarkoitus toimia suht rauhallisena pohjana ah, niin ihastuttavan pirtsakoille, oranssi-pinkki-sinisille irtoripsille. Tässä oli kuulkaa kaikki klassikon ainesosat kasassa. Nämä sävyt ovat Urban Decayn Vice 2 -paletista, Strike ja Lovesick.

Seuraava meikki on sitten sellainen, jossa oikeasti vietin vappuaaton. Se on tehty Coastal Scentsin original-paletilla ja varjostuksena on Inglotin mattainen violetti, matte 325. Kuvat ovat melko tummia, ja hitusen epätarkkojakin, toivottavasti niistä välittyy ihana värikkyys ja leikkisyys. Itse tykkäsin hirmuisesti tästä vappuversiosta, paljon enemmän kuin näistä kahdesta muusta joita kokeilin.


Viikonloppuna toivottavasti taas tavataan vähän ajankohtaisemmilla jutuilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti