10.5.2014

Siedätyshoitoa

Täällä taas!

Osaapa olla väsynyt olo. Ja ensi viikolla taas jatkuu. Onneksi on tämä viikonloppukin tässä välissä, ja Euroviisut! Mikäs sen rentouttavampaa, kuin katsella esimerkiksi parrakkaita naisia.

Tänään vuorossa jälleen yhdet vaaleanpunaiset kynnet. Jumankekka, nainen. Jonkin mielihäiriön jälkimainingeissa teki mieli lakata heti uudestaan Bossa Novalla, mutta en kehdannut. Piti siis käyttää jotain muuta noin kahdesta vaaleanpunaisesta lakastani. Vaaleanpunaisen lakan himo oli niin suuri. Yllätyksekseni en edes vihannut näitä. Vähän epämukava olo oli, mutta ei ällöttävä. Erittäin hämmentävää. Ehkä minusta vielä naisellinen nainen tehdään. Tai ainakin pinkki horohirviö :D

Koristelut jätin myös aivan minimiin, koska näiltä kynsiltä toivon vähän sellaista seinäänsulautumisabiliteettia. Armi Asiallinen taas ollut liikenteessä. Tosin en ole varma, miten asialliseksi voidaan barbipinkit kynnet luokitella :D No, näillä mentiin, eikä kukaan maininnut mitään tai tuijottanut merkitsevästi. Ilmeisesti siis ihan hyvin sulauduttu.

Kuvat ovat kyllä taas ihan kauheat. En ole vieläkään onnistunut löytämään asetuksia ja kuvauspaikkoja, jotka toimisivat yhtä hyvin kuin viimesyksyiset. Ärsyttävää.
Kuten kuvassa lukee, lakkana on siis Essien Under Where? Yritän aina uskotella itselleni, että tämä on erittäin punertava vaalea liila, mutta onhan se nyt oikeasti vaaleanpunainen, kun ihan rehellisiksi ryhdytään. Itsepetoksen yritys on kuitenkin suuri, tämän tikkukin on muiden liilojen seurassa, eikä punaisten.

Tuksuinnoissani oli vaaleanpunaisen lisäksi käytettävä myös irtoglitteriä. Teippailu ei minusta ole lainkaan niin kammottavaa, kuin puoli internettiä antaa ymmärtää. Siksi en ole saanut aikaiseksi edes hankkia niitä kynsivinyylejä, vaikka etenkin ne siksak-kuvioiset houkuttaisivat... Symmetriataitoni kuitenkin ovat niin minimaaliset, että menen mieluusti teippailuiden kanssa vain aksenttikynsimenetelmällä. Muihin kynsiin sitten samaa sävymaailmaa edustavat strassit.


Kuka voittaa Euroviisut tänään?

2 kommenttia:

  1. Ihanan söpöt kynnet... Kyllä susta vielä pinkki prinsessa tulee... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mä tässä vähän pelkäänkin :D

      Poista