17.5.2014

Vastavärejä

Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille!

Eipä olisi voinut enää yhtään parempaan paikkaan tämä viikonloppu tulla. Oli jotenkin erityisen pitkä ja kivulias arkiviikko, en oikein itsekään ymmärrä että miksi näin. Eräs tekijä oli toki se, että sekä maanantaina ETTÄ tiistaina jouduin heräämään jo viideltä. Yäk. (Ja sitten kun yrität näin lauantain kunniaksi nukkua pitkään ja hartaasti, niin eikö vain joku tuollainen valoilmiö herätä jo kuudelta :D)

Mutta, niin se viikonloppu vain tälläkin viikolla lopulta tuli. Aion pyhittää nämä kaksi ihanaa päivää täysin löhöilylle. Ukkokaan ei ole kotona, joten saan rauhassa katsella tyttöleffoja ja kuunnella tyttömusiikkia ja tehdä kaikkea muuta tyttö-etuliitteistä. Voisin myös ehkä vihdoin ja viimein istuttaa ne parvekekukat. Mutta vain ehkä, sohva on ykkösprioriteetti.
Töissä on viimeaikoina tarvinnut niin paljon seinäänsulautumismeikkejä ja -kynsiä ja -pukeutumista, että kun vihdoin niistä pääsin eroon, halusin jotain oikein räikeää. Kynsille pääsi tällainen sekamelska, vähän sitä ja tätä ja tuota. Hämmentävää kyllä, oikein tykkäsinkin näistä, vaikka yleensä olen vain aksenttikynsi-tyyppiä. Kuvissa nämä ovat kyllä jo vähän kärsineet, koska ovat jo kolmatta päivää kynsillä.
Koko lakkaus rakentui Zoyan Sunshinen ympärille, koska olen kuolannut sitä jo niin pitkään kynsille. Olen saanut sen NailCitylta ja hyvä niin, koska se on ihana ja olisin ostanut sen itsekin ellei muuten olisi tullut vastaan. Kaveriksi sille valikoitui itseoikeitetusti OPI:n Dating a Royal, joka on myöskin joutunut odottamaan lakkausvuoroaan aivan liian kauan. Nämä kaksi ovat kuitenkin pohjasävyltään niin samanlaiset, että halusin jonkun piristysruiskeenkin mukaan. Sellaiseksi valikoitui pitkän valintaprosessin jälkeen OPI:n In My Back Pocket. Maailman kaunein oranssi.
Leimana on yksi suosikkikuvioitani, DRK-A -paletista. Harmillisesti vain se näyttää usein typerältä leimattuna, tiedä mikä siinä sitten on. Olen esimerkiksi usein yrittänyt tehdä kirahvi- ja kilpikonnakynsiä tällä kuviolla, mutta ne eivät koskaan ota onnistuakseen. Tässä lopputulos on onneksi kivannäköinen. Jos siis ei välitä tuosta päälyslakan kanssa levinneestä keskarista ja reikäisestä etusormesta :D Etusormen leima on tehty Dependin 223:lla ja keskisormen China Glazen Awakenilla.4 kommenttia: