16.2.2014

Aamumaa-saippuat

Moi!

Jälleen kerran olisi luvassa marraskuisesta miitistä saatujen tuotteiden esittelyjä. Minun osaltani tämä esittely taitaa jäädä viimeiseksi, mutta luvassa ei suinkaan ole minkään pahnanpohjimmaisen viisiminuuttinen kuuluisuudessa, vaan huipputuotteen arvonsa mukainen esittely.

Jos jotakuta muuten nyt alkaa epäilyttää se, että olen pääsääntöisesti vain ylistänyt saamiani tuotteita näissä esittelyissä, niin mainittakoon että miitistä saamamme tuotekasa oli aivan val-ta-va ja olen valikoinut näihin esittelyihin tietysti vain ne parhaat, minua kiinnostavat esittelyn arvoiset tuotteet. Blogipimentoon on jäänyt hurja joukko tuotteita, osa hyviä ja osa huonoja, joistain minulla ei ole mitään käsitystäkään, koska olen antanut ne eteenpäin. En siis kehu tuotteita vain siksi että olen sattunut saamaan ne ilmaiseksi, tosin sen pitäisi käsittääkseni muutenkin olla itsestään selvää.

Asiaan. Kunniapaikan tämän päivän esittelyssä saa Aamumaan palasaippuat. Joku saattaa muistaakin aiemmista postauksista, että sain näitä alunperin kaksi, mutta toisen annoin siskolleni. Itselleni jätin mielestäni paremmalta tuoksuvan (tietysti :D) puolukkaisen ilveksenpennun tassunjäljen. Näissä saippuoissa on kahta lukuunottamatta kaikissa suomalaisten eläinten jälkiä. Nuo kaksi muuta on muotoiltu muistuttamaan nimikkoeläintään, kannattaa tutustua ainakin lepakkoon, aika upea! Palasaippuioiden lisäksi Aamumaa valmistaa myös soijavahapohjaisia kynttilöitä samalla tassunjälkidesignilla.
Nämä saippuat ovat siis kaikki luomuraaka-aineista Suomessa valmistettuja uniikkituotteita. Yrityksen taustalla on vahva halu kunnioittaa ja suojella luontoa ja eläimiä. Jokaisesta myydystä tuotteesta Aamumaa maksaa 50 senttiä Suomen WWF:lle saimaannorpan suojelemiseksi. Tuotteiden mukana tulee myös pieni infopaketti nimikkoeläimestä. Lepakkosaippuaa lukuunottamatta nämä palasaippuat maksavat 13 euroa, joten voidaan puhua prosentuaalisesti melko merkittävästä hyväntekeväisyyssummasta :) Aamumaan tuotteita voi ostaa sekä heidän kotisivuiltaan että jälleenmyyjiltä, joita on kattavasti ympäri Suomea, ja Eurooppaakin.

Sitten itse tästä ilveksenpennusta. Minun versioni on siis puolukka, tätä on myynnissä myös tyrnin tuoksuisena. Useista muistakin eläimistä on erilaisia tuoksu- ja värivaihtoehtoja saatavilla. Tämän ja tuoksuttelemani hirven perusteella näiden saippuoiden tuoksu on aika voimakas ja "aito",  metsäinen. Keinotekoisia hajusteita näiden saippuoiden valmistukseen ei ole käytetty. Tuoksu ei missään nimessä ole paha, vain kovin erilainen kuin yleisimmät esanssiset kosmetiikkatuoksut. Tuoksu ei jää iholle pesun jälkeen.

Saippua vaahtoaa helposti mutta kevyesti, mitään vaahtobileitä ei tällä kyllä saa aikaan. Pesee kuitenkin tehokkaasti, ja myös kosteuttaa kiitettävästi, ovathan nämä oliiviöljypohjaan tehtyjä. Monissa saippuoissa on mukana myös karitevoita ja mehiläisvahaa, tässä puolukkailveksessä ei. Olisi mukava kokeilla myös sellaista.

Ja palasaippua on tietysti aina palasaippua <3 Ja vielä luomu sellainen, oh, minä tykkään! Olen tainnut sanoa noin joka toisesta esittelemästäni tuotteesta että tykkään yrityksen konseptista ja niin kävi taas :D Mutta hei, yritys joka tekee söpöjä eläinpalasaippuoita ja suojelee saimaannorppia, kuka siitä muka ei tykkäisi?

Lukijat! Käytättekö palasaippuoita vai meneekö sellainen liiaksi ituhippeilyn puolelle? :)

2 kommenttia:

  1. Tuo vaikuttaa herkullisen tuoksuiselta ! :) Itse en ole vielä päässyt kokeilemaan saamaani Aamumaasaippuaa. Olen hirmu huono ylipäätänsä käyttämään palasaippuaa, hygieniasyistä suosin nestesaippuaa pumppupullosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljastankohan nyt olevani ällöttävä, jos sanon ettei tuollaiset hygieniajutut ole tulleet mieleenkään :D No mutta, ihan reikäisellä alustalla palasaippuani kuitenkin aina kuivaan käytön jälkeen, eli mitään mömmöä näihin ei ainakaan sitä kautta pääse kertymään.

      Poista