26.2.2014

Lisää väripalkkeja

Moi!

Rahaa ei ole, mutta onneksi on rahapuu! Sen kanssa on kovin mukavaa poseerata. Myös taivaalla porottava aurinko on kovin mukava, voi huolella pienentää kameran aukkoa ja pidentää suljinaikaa. Puhumattakaan siitä, kuinka leiskuvia hiuskuvia saa aikaiseksi. Tämän takia on mahtavaa olla punapää!

Tänään on siis oikeinkin hyvä päivä :) Ei väsytä enää, säästyin Ukon taudilta, kynsistä tuli tosi hienot, dippalähteet ovat niin mielenkiintoisia että niitä tekisi mieli tutkia koko ajan. Ja mikä parasta, olen jo tehnyt suunnitelmia siitä, mihin kaikkialle matkustan tulevien palkkojeni avulla. Ah ♥ 

Mutta jos sitten taas näistä tämän kertaisista kynsistä. Lupauksieni mukaisesti nähdään taas väriosioita, ja tällä kertaa vähän "perinteisemmin" kuin viimeksi. Kaikissa kynsissä on hieman erilainen kuvio, mutta samoilla väreillä. Oikeassa kädessä on sitten samat kuviot kuin tässä kuvissa esiintyvässä vasemmassa, mutta keltaiset ja turkoosit osiot ovat päinvastoin.

Ensimmäisenä lakkasin kynteni kokonaan valkoisella Essien Blancilla. Voitte olla huoletta kaikki ginan valkoista metsästävät, minä en tule apajillenne, minulle riittää tämä vallan mainiosti. Seuraavaksi lakkasin keltaiset osiot China Glazen Lemon Fizzillä ja viimeiseksi turkoosit osiot China Glazen Techno Tealilla. Jos juuri viime viikolla haukuinkin Chinan lyttyyn, niin osaa se kyllä välillä hyviäkin lakkoja tehdä. Ja välillä jopa aivan mainioita, niin kuin nämä kaksi. Keltainen ei mielestäni erottunut valkoisesta tarpeeksi hyvin, joten rajasin vielä osiot mustalla akryylimaalilla. Lopputulos on kivan sarjakuvamainen, tykkään!


Minulta ei taaskaan tule mitään järkeviä ajatuksia päästä ulos, olen vain liian innoissani. Luulen, että ketään ei kiinnosta kuulla esimerkiksi siitä, miten aion kohta mennä kirjastoon ja lainata ainakin tuhatmiljoonaa kirjaa ja lukea niitä kaikkia päällekäin, koska en vain millään pysty päättämään mistä aloittaisin. Ehkä on siis vain parasta että hiljennyn, ja palaan huomenna toivottavasti asiapitoisemman värjäysjutun kanssa :)

Ihanaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aivan upeat kynnet! Saisimpa mäkin joskus tehtyä noin siistejä kuoseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei se tarvi muuta kuin harjoittelua, tai vaihtoehtoisesti tarpeeksi isot viivat osioiden välissä :D

      Poista