11.2.2014

To bang or not to bang

Siinäpä vasta kysymys.

Minulla on ollut etuhiukset aina. Pariin otteeseen niiden leikkaaminen on jäänyt ja ne ovat päässeet venähtämään, mutta ne ovat kuitenkin aina olleet selkeästi etuhiukset. Jälleen kerran havahduin siihen että viimeisimmästä etuhiusten pätkäisystä on aikaa kulunut jo vuosi. Enää niitä ei ehkä ihan voisi etuhiuksiksi kutsua, mutta ovat tietysti selkeästi lyhyemmät kuin muut hiukset. Leikkaaminen on jäänyt, koska onhan se etuhiuksien ylläpito nyt vain aivan käsittämättömän rasittavaa. Aina pitää olla suoristelemassa ja kampailemassa rakoja piiloon, varmistaa etteivät ne lentele sinne sun tänne kun ottaa pipon pois päästä jne. Puhumattakaan siitä kuinka rasittavaa on se, että etuhiukset tulevat paljon nopeammin likaiseksi kuin muut hiukset. 

Mutta kun. Minulla on hirvittävän leveä otsa, eikä se suoraan sanottuna näytä ollenkaan hyvältä ilman etuhiuksia. Hiusten ollessa auki otsa ei näytä niin pahalta, mutta jos hiukset ovat kiinni... voi kauhistus. Muut hiukseni ovat nyt vihdoin saavuttaneet sen pituuden, että niitä on jälleen kiva pitää kiinni, mutta tuo otsa on kyllä rajoittanut viime aikoina sitäkin asiaa kovasti.

Mitäpä tähän sanoisi, suuret on ongelmat :D Eikä hiusasioita kannata muutenkaan juuri murehtia, ovathan ne uusiutuvaa luonnonvaraa. Joten ei kun niks ja naks! Kyllä ne nopeasti kasvaa takaisin jos alkaa kaduttaa. (Pitäisi muistaa sama latvojen kanssa...) Yleensä hiusten leikkaamiseen käyttämäni sakset ovat jo lähes vuoden olleet Jemman hellässä huomassa, joten keittiösaksilla mentiin. Onneksi tykkään vähän tuollaisesta epätasaisemmasta jäljestä :D

Veikkauksia otetaan vastaan, kuinka monta päiväätuntia menee, ennen kuin ensimmäisen kerran kiroan sitä, kuinka rasittavaa etuhiuksia on pitää nätteinä ja ojennuksessa. Miten ne tulee jatkuvasti silmille. Miten joudun taas todistelemaan kirjastosedälle että juu, olen kyllä yli 15-vuotias, en tarvitse vanhempien lupaa saadakseni oman kirjastokortin. Nimimerkillä valitettavasti tämän kokenut, 21-vuotiaana.

(Ei, en ole vieläkään värjännyt hiuksiani uudestaan. Mutta enää ei voi syyttää pelkkää laiskuuttani, tilasin uuden hiusvärin jo viikkoja sitten, mutta se ei ole vielä halunnut löytää tietään perille asti. Polje Kusti, polje, en halua enää näyttää kaljulta!)

Sellainen siitä tuli, epätasainen, haituvainen, liian pitkä ja ah, niin ihana! Ainakin vielä, katsotaan asiaa sitten huomenna uudestaan, kun se on yksi rasvainen otsaan liimautunut limaklöntti ;)

Lukijaraati! Hot or not?

4 kommenttia:

 1. Sulle passaa molemmat, etuhiukset ja pitkät... Auttoko asiaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos, mutta ei oikeastaan auttanut :D Mutta yhä edelleen tyytyväisenä ratkaisuun!

   Poista
 2. Luin sun blogin just alusta loppuun parin illan aikana. Jaan ehdottomasti lukijaksi! Mahtavaa! : ) (sori skandien puute)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos! Tällanen lämmittää mieltä aivan erityisen paljon, olen otettu :)

   Poista