19.2.2014

Luomivärit väärään suuntaan

Moikka!

Tänään olen menossa kirjoittamaan työsopimusta, ja voin sanoa että tuntuu aivan äärettömän hyvältä. Johan tässä on monta kuukautta jurnutettu kotona, puhumattakaan rahatilanteesta... Että jesjesjes jee, ihanaa, aah, vihdoinkin, ja sitä rataa ;) Valitettavasti vaan vielä täytyy kuukauden verran tätä sohvannurkkaa kuluttaa, työt alkavat vasta maaliskuun puolella. Onneksi tuota diplomityötä voi kirjoittaa jo etukäteen, saa edes jotain tekemistä. Yllättävän apaattiseksi sitä näköjään voi taantua, kun ei ole yhtään mitään tekemistä. Blogiin ei ole hirveästi tehnyt mieli näitä negatiivisempia juttuja kirjoitella, mutta nyt kun aurinko taas vähän pilkahtelee niin siitä kertoo sitten entistäkin mieluisammin :) Ja jumankekka, säästätte sitten minulle niitä Brazil-lakkoja, minulla on varaa niihin vasta huhtikuussa!

Mutta paras uutinen koskaan: hiusväri on vihdoinkin löytänyt perille! Ei ihme että kesti, paketti on jostain syystä seikkaillut Hollannissa. Nyt se viimeinkin on perillä, eikä minun enää tarvitse kulkea pipo päässä 24/7. Postausta tiedossa tästä tarkemmin myöhemmin tällä viikolla tai ensi viikon alkuun. 

Tämän postauksen aihe on kuitenkin jotain ihan muuta. Uusi, vieläkin ihana otsikseni tulee kovasti silmille, ja sen vuoksi päätin kokeilla tehdä silmistä intensiivisemmät, paremman sanan puutteessa pistävät, kokeilemalla tavanomaisesta poikkeavaa luomivärien levitystapaa.

Valitettavasti en nyt onnistunut saamaan tarkkaa lähikuvaa silmien ollessa kiinni, joten joudutte tyytymään pelkkään selitykseen. Ensimmäisenä yläluomi on rajattu mummoanikin vanhemmalla Lumenen tummanvioletilla rajauskynällä. Sivulauseessa voisin huomauttaa, että yli kymmenen vuotta sitten ostettu kynä toimii edelleen vallan mainiosti, enkä kyllä ihan täysin ymmärräkään, miten tällaiset muka voisivat mennä vanhaksi... Ehkä olen sitten vain ällöttävä, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta :D Rajauksen päälle ja alaluomelle olen levittänyt tummansinistä Prankia Urban Decayn Vice 2 -paletista. Sitten päästään siihen vähemmän perinteiseen osuuteen, olen nimittäin lähtenyt lisäämään aina vaaleampaa sävyä tummemman päälle mentäessä kohti luomivakoa. "Varjostus" onkin siis ripsien tyvessä ja vaalein sävy luomivaossa. Eihän tämä nyt mitään uutta ja mullistavaa ole, mutta harvemmin nähtyä kuitenkin. Ja varsin toimivaakin, vaikka itse sanonkin. Keskisininen on Viva la Divan Absolutely Fabulous eyes -paletista ja vaalein sininen Coastal Scentsin original-paletista, nimettömiä mokomat.
Kah, Armi-vampyyrihan se siinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti