14.2.2014

Ällösöpöjä teemakynsiä

Istu ja pala!

Nyt nähdään kertapläjäyksenä kolme asiaa, joista en itse juuri niin välitä: pinkkiä, teemakynsiä ja ällösöpöyttä. Mutta kai sitä voi kerran vuodessa päräyttää :) Ja jos yhtään voin puolustella itseäni, ei minun kyllä ollut alunperin tarkoitus tehdä näistä kynsistä ollenkaan näin ällösöpöjä.
Alkuperäisenä suunnitelmana oli tehdä yksi harmaa sydän nimettömään ja yksi pinkki sydän keskisormeen. Aloitin nimettömästä, ja ylin harmaa sydän näytti vain vain niin yksinäiseltä, että ennen kuin ehdin huomatakaan, olin tehnyt niitä kaksi lisää. Sitten peukalo näytti kovin tyhjältä ja täytyi tehdä pari sydäntä sinnekin. Tässä vaiheessa olin vielä erittäin tyytyväinen, vaikka olinkin poikennut suunnitelmasta. Sydämet näyttivät kivoilta eikä niitä ollut liikaa. Hetken jopa harkitsin, josko tekisin sitä pinkkiä sydäntä ollenkaan, mutta pitihän se nyt nähdä, miten visio toteutuisi oikeassa elämässä. No, yksinäiseltähän se ainokainen pinkkikin sydän sitten näytti. Piti siis tehdä etusormeenkin samanlainen sydän. Ennen kuin ehdin estää itseäni, myös pikkurilliin oli ilmestynyt yksi sydän, koska muuten sille olisi tullut niin paha mieli ainoana sydämettömänä kyntenä. Ja siinä minä sitten istuin ja katselin yllättäen ällösöpöiksi muuttuneita kynsiäni. Hups.

Onneksi tosiaan sentään toteutin visioni  noista väreistä, etten saanut pinkin yliannostusta. Rouhea harmaa taittaa sitä juuri sopivasti, että voin vielä tuntea itseni miehiseksi :D Vaikka sanonkin pitäväni väreistä, niin pinkki on kyllä yksi sellainen joka tökkii aika pahasti. Olen yrittänyt siedättää itseäni, ja enää en vihaa pinkkiä, tai vaaleanpunaista, mutta en kyllä suuremmissa määrin niistä pidäkään. Vaikka tuo aksenttikynsien lakka, OPI:n If You Moust You Moust. Jopa minun täytyy myöntää että onhan tuo nyt upea, mutta en kyllä unissanikaan voisi kuvitella käyttäväni sitä kaikissa kynsissä. Aiiiivan liian barbia minulle.

Minimaalisessa lakkakokoelmassani on onneksi sille muutama todella hyvä pari, yksi niistä on tämä China Glazen Immortal. Sopii Moustin kanssa yksiin sekä tummanharmaan pohjavärinsä vuoksi että osittain pinkkinä kimmeltävän shimmerinsä vuoksi. Tykkään!


2 kommenttia:

  1. Mita tahan nyt voi sanoa, sopothan ne ovat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöthän ne on, ehkä sitten jotain rouheempaa ens kerralla ;)

      Poista