13.2.2014

Vihreät palkit

Heippa!

Havahduin tuossa eräs kaunis päivä huomaamaan, etten ole tehnyt yksiäkään color blocking -kynsiä blogin olemassa olon aikana. Yhteen aikaan en mitään muuta tehnytkään, eli ehkä niihin tuli vähän yliannostusta. Mutta nyt sitten taas uudella innolla, tykkään ihan valtavasti tästä koristelutyylistä. Saa pienellä vaivalla näyttävät kynnet, helposti vaikka kaikista hieman erilaisetkin mutta silti yhteensopivat, jos sellaisesta tykkää, eikä tarvitse tapella siirtokuvien tai leimojen tai minkään muunkaan ennenaikaista hiustenlähtöä aiheuttavan kanssa. Teippejä voi käyttää apuna jos vaatii millilleen suoria linjoja, minun mielestäni ei ole niin justiinsa ja teen aina vain vapaalla kädellä. Ja jos oikein rumia linjoja tulee, aina voi paikata ohuella siveltimellä.

Itseäni vain harmittaa tuo nimitys. Mielelläni käyttäisin suomenkielisiä termejä, mutta väripalkkeilu kuulostaa vähän hölmöltä... Väriosioilu ei pistä paljonkaan paremmaksi :D No, ehkä sillä ei ole niin suurta väliä. Finglish ei varmaan ole pois kuolemassa vaikka kuinka yrittäisin väkisin suomentaa termejä.
Kynsiin. Tällä kertaa en tehnyt koko kynnen kattavia lohkoja, vaan jätin väriosioleikittelyt vain kynnen tyveen. Olen nyt selkeästi vähän liiaksi orioentoitunut tähän tyvipainotteiseen koristeluun :D Vaikka kynnet ovatkin jo kasvaneet aivan hurjasti. Nämähän olivat vasta ihan töpöt! Se riekaleinen nimetönkin on jo kehittänyt vapaata kasvua reilun millin verran. Matkaa sormenpään yli on kyllä yhä edelleen melkoisesti, kynsipeti päättyy minulla nimettömissä niin aikaisin. (Kun sitten taas etusormissa kynsipeti jatkuu jopa sormenpään yli. Oi missä olet, symmetria?) Jännä huomata, että kynsipeti on kuitenkin edelleen saman muotoinen kuin ennen onnettomuutta, sehän repeytyi pitkälle kynsipatjankin puolelta ja iho ehti siitä jo parantua ennen kuin kynsi kasvoi sen kiinni. Näissä minun nimettömissäni kun on kaiken muun kivan lisäksi vielä v-muotoinen vapaan kasvun raja, eikä suinkaan suora tai lievästi kaareva kuten muissa. Pitäisiköhän ottaa joskus nakukuva?
Taas ajauduin sivuraiteille :D Mutta mikäs tässä kirjoittaessa kun taas pitkästä aikaa sujuu niin hyvin! Jos nyt silti kuitenkin yrittäisin kertoa edes jotain tästä kuvissa esiintyvästä lakkauksesta. Lakkasin ensin kynnet puoliksi limenvihreällä OPI:n Who The Shrek Are Youlla ja puoliksi perusvihreällä OPI:n Green-wich Villagella. Lakkasin puolikkaat siis ihan kynsien kärkiin asti välttääkseni ikäviä möykkyjä. Loppuosaa kynsistä koristaa ah, niin ihastuttava A Englandin Dragon. Viiva erottamassa tyven värejä on tehty pienellä siveltimellä, muuten siis vapaalla kädellä. Eiväthän nuo linjat täydellisiä ole, mutta tarpeeksi hyviä minulle. Tarpeeksi hyviä, että tämä lakkaus pomppasi kertaheitolla tämän vuoden suosikikseni. Color blocking tekee niiin paluun säännöllisiin koristelurutiineihini!

Jaaa upeista kynsistä otin näköjään aivan hirvittäviä kuvia :D Melkein tarkkoja ja silleen. Pitäisi varmaan ottaa tavaksi katsoa kuvat ennen kuin poistaa lakkaukset... Mutta en suostu ärsyyntymään tästä, olivat sen verran ihanat kynnet.

Tykkääkste?

2 kommenttia: