25.2.2014

Kelmuglitter

Olen elossa!

Vaikkei ehkä kaikkien viikonlopun tapahtumien jälkeen sitä uskoisikaan :D Meillä oli yhteinen ystävämme käymässä viikonlopun ajan, ja olo on vieläkin sen mukainen... Mutta jos sitä tästä, pikku hiljaa, taas yrittäisi palata normaalin elämän pariin. Toivottavasti en vain tule vielä kipeäksikin, Ukko-raukka on ainakin saanut kauhean flunssan.

Runosuoni ei tänään todellakaan kuki, se luova osuus tästä väsymyksestä on valitettavasti jo mennyt ohitse. Harmi, sillä esittelyvuorossa olisi kyllä sellainen lakkaus, joka ansaitsisi ylistyssanan jos toisenkin. (Minulla oli sellainen lakkaus myös viikonloppuna kynsillä, mutta kaiken tämän rymyämisen keskellä se ehti kyllä tuhoutua täysin ennen kuin sain sen ikuistettua kameralle. Täytyy ottaa pian uusiksi, ja toivoa että onnistun toteutuksen kanssa yhtä hyvin silläkin kertaa.) Liirumlaarumin sijaan saatte nyt siis katsella vain paljon kuvia.


OPI:n Polka.com on sellainen lakka, joka on kuikuillut minulle jo pitemmän aikaa lakkakätköni syövereistä, että käytä minua, käytä minua! Sille piti vain keksiä joku kiva, tumma pohja, josta glitterit erottuisivat tarpeeksi. En halunnut käyttää pelkkää mustaa, vaan mielessä oli ennemminkin tumma violetti. Harmi vain, etten vieläkään omista sellaista kivaa, hyvin sinipohjaista tummaa violettia, joka ei ole vampy. Olen kyllä yrittänyt etsiä, mutta sellaisia ei tunnu olevan tässä maailmassa sitten yhden ainuttakaan. Piti siis tehdä pohja itse kelmuttamalla.

Pohjalla on ensin pari kerrosta Crabtree&Evelynin Wisteriaa, jossa on juuri oikea sininen pohjasävy. Mielettömän kaunis, yksinään kynsilläni sen näkee täällä, blogin ihka ensimmäisessä postauksessa. Sinne tänne Wisterian päälle töpsöttelin OPI:n You're Such a BudaPestiä, jotta pohjaväristä tulisi hieman mielenkiintoisempia ja moniulotteisempi. Kuivuneiden kynsien päälle laitoin kerroksen Paesen sävyä 317, jonka sitten rypistetyllä kelmun palasella töpöttelin osittain pois. Minusta lopputuloksesta tulee hienompi näin, kuin töpöttelemällä väriä lisää kelmulla. Kumpi ja kampi. Loppusilaukseksi sitten kynsien reunoille sitä polkkaa.

Kelmuilu on kyllä ihan mieletön koristelutekniikka, saa niin vähällä vaivalla niiiin upeita lopputuloksia, tuollaista marmoria. Näitäkin lakkauksia pidin viikon, olivat niin kauniit ja mielenkiintoiset katsella, etten olisi millään raaskinut poistaa niitä.Mieltymykseni lopputulokseen saattanee myös ilmetä kuvien normaalia runsaampana määränä.... :D Mitäs lukijat tykkäsivät?

6 kommenttia:

 1. Kivat kynnet! En voinut olla nauramatta lukiessani että "meillä oli viikonloppuna ystäväni kylässä ja olo on vieläkin sen mukainen". Saatan kyllä arvata mihin koitat viitata, mutta lauseesta tulee mulle kaikkinensa ekana mieleen enempi väkivaltainen kamu.. :D

  Koita siis toipua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, ihan lällykkä tää kaveri on :D Olokin on nyt jo mahtava, kun on saanut nukuttua!

   Poista