17.2.2014

Minttusuklaa!

Moi!

Tänään vuorossa pikaisesti otsis-postauksessa vilahteneiden kynsien esittely. Nämä ovat juurikin niitä äärettömän simppeleitä lakkauksia, joita on välillä hyvä tehdä, ettei homma räjähdä ihan käsiin suorituspaineiden vuoksi :) Huomaa, että minäkin olen vähän yksinkertainen ihminen, koska tykkäsin näistä ihan hurjasti.

Jopa nämä ruskeahkot mutalakat näyttävät minusta yllättävän kivoilta, kun kaverina on jotain räväkkää ja värikästä. Valitettavasti vain tämä räväkkä ja värikäs Essien Where's My Chauffeur? oli tosi vaikea saada vangittua kuviin oikean sävyisenä. Ruskea epäväri taas on Essien Master Plan, en täysin ymmärrä että miksi olen sen mennyt ostamaan, kun en kerta tällaisista väreistä niin kovasti pidä, mutta no. Ihan kiva :)

Yritin saada kuviin vasemmankin käden, jossa värit olivat päinvastaiset, mutta niistä kuvista ei tullut kyllä yhtään mitään. Eipä sillä että nämäkään mitään riemuvoittoja olisivat :D Tuntuu että kaikki kuvaustaitoni ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen, jopa keskellä päivää auringonvalossa saan vain ihan kauheita tärähtäneitä ja rakeisia kuvia aikaiseksi. Enpä kyllä toisaalta ole pitään aikaan kuvannut mitään muuta kuin blogimateriaalia, ehkä pitäisi tehdä joku pieni kuvausretki tuonne metsään, niin voisi taas muistella mitä kaikkia asetuksia siitä kamerasta löytyykään... Voisi tuoda ahaa-elämyksiä myös tähän kynsikuvailuun.
Tekee sikana mieli karkkia, hiton suklaakynnet!

4 kommenttia: