21.11.2013

Blingblingiä silmään

Moi!

Tänään olen ollut kipeänä, eikä oikein mikään ole huvittanut. Ei edes kynsien lakkaaminen. Kynsillä on vieläkin reissussa rähjääntynyt Possu Mickelson. Ehkä sen jo ensi viikolla jaksaisi vaihtaa.

Mutta. Bilemeikkejä jaksaa aina tehdä! Kunnon kimellysöverit ja viisi senttiä pitkät tekoripset niin johan piristyy. Tulin samalla myös tehneeksi inventaarion irtoripsikokoelmaani ja totesin ettei minulla mitään muita olekaan, kuin näitä överiripsiä. Voisi hankkia jonkun sellaisenkin parin, jota saattaisi etäisesti jopa epäillä aidoksi, voisi käyttää arkenakin :) Onhan nämä vähän hankalia, mutta aina tulee niin hyvälle mielelle kunnon räpsyripsistä. Varsinkin kun omat luojan suomat karvat ovat niin vaatimattomat.

Näissä kuvissa esiintyvä irtoripsi on Make Up Storen, ostettu joskus sata miljoonaa vuotta sitten. Käytettykin sen verran, että yksi valkoinen pallura on jäänyt johonkin matkan varrelle. En itse edes huomannut sitä, vaan Ukko ottaessaan kuvia.

Luomiväreinä on käytetty Coastal Scentsin metal mania -palettia, plus mattamustaa saman merkin original-paletista. Metal mania on yleensä arkikäyttöön vähän turhan metallinen ja kimaltava minun makuuni, mutta tällaisiin överimpiin juttuihin se on juuri passeli. Että bling bling vaan.
Vaikka meillä välillä niitä taiteellisia mielipide-eroja onkin, osaa tuo Ukko ottaa välillä tosi kivojakin kuvakulmia :)

Nyt painun teemukin kanssa peiton alle. Parempaa päivää kaikille lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti