4.11.2013

Pusuhuulet

Moi!

Monien naikkosten perisynti taitaa olla itsensä väheksyminen ja omien virheiden esiintuominen. Myönnän, sorrun siihen ajoittain itsekin, mutta tänään ajattelin tehdä siitä räikeän poikkeuksen. Sen sijaan esittelen itsestäni lempipuoleni, huuleni. Ne ovat ihanan pulleat, juuri sopivan kokoiset ja tuo amorinkaari - ah! To die for. Pidän myös niiden luonnollisesta väristä tosi paljon, enkä siksi ole koskaan oikein oppinut käyttämään huulipunia. Muutenkin huulipunat aiheuttavat helposti minulle sellaisia aikuinen nainen -fiiliksiä.

Huulipunat ovat siis palvelleet minua lähinnä juhlatilaisuuksissa. Arkena olen mennyt joko ihan huulirasvalla, tai pelkällä rajauskynällä. Kiilloistakaan en oikein tykkää, varsinkaan jos hiukset on auki... Pieni tuulenpuuska ja kohta on koko naama lähmässä. Olen kuitenkin pikkuhiljaa yrittänyt opetella käyttämään enemmän huulimeikkejä. Edelleen tykkään eniten pelkästä rajauskynästä, niillä saa mukavan luonnollisen lopputuloksen aikaiseksi. Huulipunistakin tykkään käyttää eniten mattaisen lopputuloksen jättäviä, jotenkin ne muut tuntuvat edelleen hirveän räikeiltä. 


Näissä kuvissa huulilla on GOSHin rajauskynää Simply Red ja Make Up Storen huulipunaa Survivor. Muuten ihan kiva puna, mutta joka ikinen kerta kun käytän sitä, päässä alkaa soida Destiny's Child. I'm a survivor, I'm gonna make it... GOSHin kynät ovat ihan huippuja, sekä huulille että silmille tarkoitetut. Kestäviä ja pigmenttisiä ja niin herkullisen värisiä. Eikä tuo väriputkilo kynän sisällä katkeile, kuten esimerkiksi kaikissa omistamissani MUSin kynissä.


Kuvausrekvisiitaksi iskin oman käteni :D Kynsillä on alla OPIn Vant To Bite My Neck ja glitterinä Deborah Lippmannin (no pun intended) Let's Go Crazy. Koko komeus on vielä matattukin OPIn mattalakalla, mutta kerrankin on sanottava että se olisi ehkä pitänyt jättää väliin. Ja kun nyt lemppareista on koko postaus puhuttu, mainittakoon että Deborah tekee mun suosikkiglitteritkin. Kiva värillinen pohja ja paljon erivärisiä ja -kokoisia hippusia.Entäs lukijat, kuuluuko huulipunat jokapäiväiseen repertuaariin?

3 kommenttia:

  1. Ei ehkä huulipunat, mutta huulitussit! Ei jää mitään ylimääräistä "kerrosta" huulille, ja lopputulos on matta :) Tietty vaaleimmat sävyt eivät välttämättä pahemmin näy, ellei omat huulet sitten sattuisi olemaan suht värittömät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kerran ollut yksi huulitussi, ja sen levittäminen kauniisti oli niin äärettömän mahdotonta, ettei ihan heti toista tule :D Vika saattaa toki olla myös käyttäjässä...

      Poista