20.11.2013

Miitistä saadut kynsilakat

Terve!

Huhuh. En varsinaisesti ole mikään vanha akka vielä, mutta ei sitä kyllä enää jaksa samalla tavalla kuin 19-vuotiaana pikkufuksina. Onneksi oli edes hauskaa. Plus Possu Mickelsonit saivat paljon mielenkiintoa osakseen, aina positiivista :D

Mutta tänään siis luvassa niitä lupailemani esittelyitä miitistä saamistani kynsilakoista. Saimme kaikki hieman erilaisia lakkoja, käsittääkseni vain Sothysin ja Essien lakat olivat kaikilla samat. Minulla ei ollut ennestään yhtäkään samaa lakkaa, kun nyt sain, enkä ole tyhmänä edes tajunnut katsoa onko niille dupeja kokoelmassani. Vasta tässä kuvia muokatessani tuli mieleen, että olisi voinut tehdä jotain vertailuja. Ainakin oman muistini mukaan muutama dupe tai lähes-dupe saattaisi löytyä.


 Liiloja ja punaisia. Rimmelin (Berneriltä) sävy on High Energy, en tyhmänä löytänyt sitä pullosta ennen kuin olin jo pistänyt tarran tuohon tikkuun. Hyvin kaunis peruspunainen, levittyvyys ja peitto ainakin tikulla erinomaisia. Tämä oli yksi niistä joille oletan löytäväni lähes-dupen kokoelmastani, nimittäin OPI Red Hot Ayers Rock. Essie (L'Oréalilta) on ainakin tässä tikulla todella herkku, voi tosin olla ettei jellymäisyytensä takia toimi niin hyvin kynnellä. Todella pelottavan värinen pullossa, onneksi ei ole niin tumma. First Date At The Golden Gate (BM Internationalilta) on myös vähän tuollainen ysäriin vivahtava punainen, mutta en muistini mukaan sanoisi tätä ollenkaan niin rusehtavaksi kuin Crêpes Suzi-ettea. Minä tykkään aivan valtavasti tällaisista punaruskeista sävyistä.

Molemmat Paesen lakat (Face Helsingiltä) vaikuttivat todella mielenkiintoisilta tuttavuuksilta. En ole ennen tällaisesta merkistä kuullutkaan (ja minua häiritsee tuo logo, tuo kirjain kun lausutaan islanniksi 'ai' joten merkin nimikin vääntyy minun mielessäni sitten paiseeksi...) mutta se ei selvästikään tarkoita, että nämä olisivat jotain pulilakkoja. Peittivät ainakin tikun yhdellä kerroksella, levittyvyys mainio ja lopputulos kauniin kiiltävä. Näitä täytyy kokeilla kynnelle pikimmiten! Leighton Denny (Carpelan Cosmeticsilta) on myös uusi merkkituttavuus. Peace & Love & OPIn (BM Internationalilta) kanssa ovat molemmat vihertävän liiloja duochromeja, Leighton vain huomattavasti tummempi ja vähemmän väriävaihtava. Pullo on ihanan uniikki.

Makrokuvat Paiseista ja duochromeista:


Seuraavaksi vihreitä ja sinisiä ja harmaita ja nudeja ja mitä näitä nyt on.


Zoyan Sunshine (Nail Citysta) tulikin jo ihkutettua, joten ei siitä tässä yhteydessä enää sen enempää. Saman merkin Frida onkin sitten melko mielenkiintoinen tuttavuus, pullossa melkein musta, mutta jellykoostumuksen vuoksi tästä ei irtoa oikein mitään väriä. Tikulla on kolme kerrosta ja kovin valju se on siinä vieläkin. Toki, mulla on läpinäkyvät tikut, joten kynnellä asia saattaa olla ihan toinen. Luulen silti että parhaiten tämä toimii topperina tuomassa sävyä jonkun toisen lakan päälle. Saattaisi olla aika kiva valkoisen päällä, pitää kokeilla. China Glazen glitterit (Consult Ladylta) ovat tämän vuoden joulukokoelmasta. Aika kivoja tapauksia, peittävät tikulla kahdella kerroksella, mutta kynnellä saattavat vaatia kolmannen tai alle jonkun pohjavärin. Tykkään itse juuri tällaisista glittereistä, pienet ja sievät hippulat eikä sellaisia jättimäisiä jotka törröttävät kynneltä irti. All Wrapped Up on aika mielenkiintoinen sävy, päivänvalossa, kuten tässä kuvassa siis esimerkiksi, aika puhdas sininen, mutta keinovalossa selkeä violetti.

Tarnished Gold on ensimmäinen cracklelakkani, ja kuten kuvasta näkyy, en saanut sitä edes toimimaan :D Olen ehkä vähän uuno. Ilmeisesti tämä vaatii sitten jotain alleen halkeillakseen. Sothys (Eurocosmeticsilta) tulikin esiteltyä kynsillä jo eilen. Catherine Arleysta (Beautycosmeticsilta) en löytänyt mitään sävymainintaa. Aika valjakka shampanjanvärinen holo, kahdella kerroksellakin tikulle tuli vain pientä kimmellystä. Saattaisi siis toimia holotopperina, mene ja tiedä.


Tässä vielä makrokuvaa Tarnished Goldista, jotta kaikki varmasti näkisivät tämän hienovaraisen halkeilun.


Näissä on vähän tällainen tekstuurimainen pinta, ajattelin kyllä kynnelle pistää päällylakkaa päälle.

Lopuksi vielä saamani alus- ja päällyslakat, koska tässä postauksessa ei vielä ole tarpeeksi kuvia.


LCN:n päällyslakassa (LCN:ltä) on melko mielenkiintoinen väri, mutta etiketissä lukee "überlack" joten tämä on sitten varmaan parasta mahdollista tavaraa. Mereneidin päällyslakka (Mereneidiltä) taas sanoo että kiireesti kuivav, eli on ilmeisesti pikakuivattava. Pierre Renén (Face Helsingiltä) ja ACOn (ACOlta) kynnenkovettajat saavat todistaa toimivuutensa käytännössä. Ainakaan tuohon ACOn tuotteeseen luotto ei ole tällä hetkellä kovin kova; incin ensimmäinen ainesosa on vesi... Vesihän se tunnetusti kovettaa kynsiä ja sillee.

Sanottakoon vielä, että linkkien avaaminen ei tuota bloggaajalle rahavirtaa, eikä minun mielipiteitäni ole ostettu.

4 kommenttia:

 1. Eikä, nyt sait miut ajattelemaan myös, että Paesen lakat on paiselakkoja.... :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo vihreä China Glaze!:) Ja heei ei mitään paiselakkoja :D mulla on ollu tuo Paesen 317 kynsillä sunnuntaista asti, eikä oo lohkeillut tai kulunut mistään! Näyttää ihan samalta kun seuraavan päivänä lakkaamisesta. Oon täysin rakastunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, vaikuttaa nämä paiseet siis entistäkin paremmilta! ;)

   Poista