15.11.2013

Perusnuttura

Heippa!

Tänään taas vaihteeksi tukkajuttuja, koska seuraavat viikot tulevat varmaan aika pitkälti  pyörimään kynsien ympärillä. Ajattelin esitellä yhden peruskampauksistani, jollainen löytyy tästä päästä hyvinkin usein, nimittäin sotkunuttura. Yleensä se tulee tehtyä ihan vain nostamalla hiusket takaraivolle ja tunkemalla kasa pinnejä perään, mutta nyt kun hiukset ovat vielä melko lyhyet, täytyy tehdä vähän pohjatöitäkin, jotta minun lirulettini edes etäisesti muistuttaisi nutturaa :D

Kiharat on tehty Remingtonin Pearl Wandilla, sillä perusmallilla. Paksumpikin kiinnostaisi, mutta siihen ei kannata näin lyhyellä tukalla vielä investoida. Kiharrustyylini on milloin mitäkin, sohin vähän sinne ja tänne. Tällä kertaa tuli tehtyä edes suht saman kokoisia osioita, tosi tiukkaa kiharaa. Kiinnitin kuumat kiharat vielä pinnillä sykkyröiksi, että saavat rauhassa jäähtyä. Sen jälkeen olikin sitten kunnon Shirley Temple -kiharat, jotka toivat mainiosti runsautta.

Ja sitten taas vaan tukka tötterölle ja pinniä perään. Tykkään tällaisista vähän sotkuisista ja boheemeista lopputuloksista, ei oo niin turhantarkkaa. Vielä pari kukkapinniä perään niin avot!
Väri on alkanut huomattavissa määrin muistuttamaan punaista, vaikka kuinka lotraan color maskin kanssa pitääkseni sen violettina. Ei tässä sinänsä mitään vikaa ole näinkään, jää vain tuo kontrastileikittely oranssin ja violetin välillä uupumaan. Kohta pitää varmaan alkaa miettimään, mitä tämän kanssa tekisi seuraavaksi. Käykö pyytämässä toisen samanlaisen vai keksiikö taas jotain uutta. Tuo musta tyvi saattaa vain hieman rajoittaa vaihtoehtoja. Viimeistään parin viikon päästä täytyy ainakin tyvikasvu värjätä pois, etten näytä ihan kaljulta. Kokeilen ainakin ensiksi sitä mahonginpunaista kasviväriä, pitää sitten lopputuloksesta arvioida juoksenko ostamaan mustaa väriä heti vai huomenna :DMaking of :D Huomatkaa bloggaajan kauniit ja mätsäävät kylpypyyhkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti