19.11.2013

Possu Mickelson

Moi!

Niin se vain on vääjäämättä yksi asia elämässä jäämässä taaksepäin. Opiskelut on aika lailla opiskeltu ja opiskeluriennot juhlittu. Tänään tuli kuitenkin vielä vedettyä haalarit jalkaan ja teekkarilakki päähän, joten sen kunniaksi tempaisin sitten aiheeseen liittyvät kynnetkin. (Captain Obvious!)

Kuulun kahteen kiltaan. Toisessa olen vähän niin kuin automaattisesti, koska opiskelen kyseistä alaa. Toiseen olen varta vasten liittynyt, koska suurin osa ystävistäni kuuluu siihen myös, ja killan jäsenenä pääsen osallistumaan heidän järjestämiinsä tapahtumiin. Tapahtumiin on tietysti aina mukavampaa mennä ystäviensä kanssa. Tälläkin kertaa on kyse tämän hengailukiltani tapahtumasta, joten heitä kunnioittaakseni tein killan teemavärin ja logon inspiroimat kynnet - possuja valkoisella pohjalla. Harmaa on minun kiltani tunnusväri.

Valkoinen on OPIn Swedish Nude (odotan taas innolla mielenkiintoista kävijävirtaa, tällä kertaa se ei kyllä ole minun vikani laisinkaan :D) ja harmaa Sothysin 202 (saatu Eurocosmeticsiltä miitissä). Tämä on kyllä todella kaunis harmaan sävy, tuollainen aivan aavistuksen liilaan taittava hiirenharmaa. Jos Cashmere Bathrobe olisi ollut tämän värinen, meidän ystävyytemme olisi lähtenyt huomattavasti paremmin käyntiin. Levittyi ja peittääkin oikein mallikkaasti. Korkista on hieman vaikea pitää kiinni, se kun on tuollainen neliskanttinen ja lyhyt mollukka, mutta ei mitenkään turhan hankalaa.

Sanovat että vaatimattomuus on hyve.
Possu Mickelson löysi kavereita!
Sillä on teekkarilakkikin, awws.
Tosiaan taas näitä mahtavia maalaustaitojani esillä :D Ei tämä nyt kyllä ollut ollenkaan pahannäköinen minusta, ennen kuin päällyslakka päätti levittää koko roskan. Vaikka odotin melkein tunnin ennen sen laittamista. Oikean käden kaverilla taas taitaa olla sen verran kromosomihäiriöitä, että jätetään hänet nyt suosiolla esittelemättä täällä.


Possuvärinä toimi OPIn Sparrow Me The Drama ja kärsävärinä OPIn If You Moust You Moust. 

Huomenna vuorossa taas astetta asiapitoisempaa juttua, miitistä saamieni lakkojen esittely.

2 kommenttia: