3.11.2013

Cashmere-kylpytakki

Moi!

Tänään taas vuorossa omanlaisensa murheenkryyni. Pullossa ah, niin ihanaisen kaunis Essien Cashmere Bathrobe, joka sitten kynsille osuessaan muuttuu hirveän tummaksi ja menettää kaiken kauneutensa. Siinä ja siinä onko tämä jopa vähän liian tumma minulle, en osaa sanoa. Voi olla että olen vain niin masentunut tuosta värierosta pullossa ja kynsillä, etten osaa suhtautua tähän lakkaan objektiivisesti. Olisin vain niiiin halunnut juuri tuon pullon värisen harmaan! Ehkä pitää nyt antaa tämän olla hetken aikaa rauhassa ja yrittää sitten uudestaan myöhemmin. Katsoa että tykkäänkö tästä vai en.

Vaikka Cashmere nyt pienoisen pettymyksen aiheuttikin, muuten tykkäsin tästä lakkauksesta tosi paljon. Törmäsin googlaillessani tähän lakkaukseen, joka päätyi apinointi-listalleni. Ihan täysin en halunnut sitä kopidoida, mutta jätin kuitenkin muhimaan aivojen perukoille. Kun sitten tuli aika miettiä Cashmeren kaveriksi sopivia koristeluja, tämä muistui heti mieleen. Niin tumman pohjan päälle sopisi erinomaisesti valkoinen tehosteraita ja siihen punaisia pilkkuja.

Tuumasta toimeen. Halusin ehdottomasti tehdä valkoisesta vain raidan, niin että kummaltakin puolelta näkyy vielä pohjaväriä, joten jouduin sen myötä tyytymään hieman pienempiin pilkkuihin. Tykkäsin onneksi kyllä tästäkin. Valkoisen Blancin kanssa oli lieviä peittävyysongelmia, jouduin muutamaan kynteen paikkaamaan valkoisella akryylimaalilla. Pilkkuihin on käytetty OPIn lakkoja I'm Not Really A Waitress, Red Hot Ayers Rock ja Copper Mountain Copper.



Kuvaaminen oli taas ihan perberistä, yritin saada molempia käsiä kuvaan ja vielä pitää tuollaista metallilanka-villalanka häkkyrää rekvisiittana. En suosittele! :D Otin monta, monta kymmentä kuvaa tästä lakkauksesta, vaatimattomasti kolmena eri päivänä, ja nämä kaksi ovat ne onnistuneimmat kuvat. Että repikää siitä huumoria :D


Pullokuvien kanssa tuli leikittyä Lightroomissa oikein urakalla, ketutti nuo kynsikuvat niin paljon ja se toimi hyvänä terapiana. Vielä kun joku päivä opin asettelemaan nuo OPI-pullot etuperin kuvaan :D

Mitäs tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti