6.11.2013

Vice 2 meikkejä

Rakas päiväkirja,

Tänään on ollut aivan extratylsä päivä. En kuitenkaan enää omista barbeja, mekkojakin minulla on kovin vähän vakuuttaviin prinsessaleikkeihin. Päätin siis leikkiä meikkileikkejä. Ja mikäs sen parempi lelu meikkileikkeihin kuin lähes korkkaamaton Vice 2 -paletti. Olen toistaiseksi tehnyt sillä vähän tylsiä meikkejä, koska on pitänyt esittää asiallista, mutta tänään tuollaisia rajoitteita ei ollut ja sain iloisena lätkiä naamaani niitä kaikkein herkuimpia värejä.

Oikea silmä on toteutettu liilalla, joka on kyllä ehdoton ykkönen mitä tulee luomivärien sävyihin, eikä vähiten vihreiden silmieni takia. Vasen taas on tribuutti sille ah, niin ihanalle turkoosille.


Liikkuvalla luomella Betrayal, ulkonurkassa Voodoo, häivytyksessä ja alaluomella kultainen Strike. Yritin tehdä varjostuksesta, kerrankin, vähän v-mäisesti ulkonevaa, mutta hitto vie kun en osaa! :D Eipä sillä, omasta mielestäni mulle kyllä sopiikin paremmin pyöreä varjostus. (Tai sitten vain uskottelen näin itselleni, ettei tämä puutos taidoissa tuntuisi niin pahalta. Mene ja tiedä.)Sisänurkassa hopeinen Shellshock, liikkuvalla luomella Madness, varjostuksessa Smokeout ja häivytyksessä vaalea beige Habit. Tuo Shellshock oli kyllä aivan kamala, irtosi napista siveltimeen isoina lastuina ja varisi puolelle naamalle. Madness taas oli juuri niin rakkautta kuin luomiväri vain voi olla. Saanko meikata tällä joka päivä?

Sitten voidaan hetki puhua tuosta ripsarista. Mikä on, kun ei voi levittyä nätisti, ei voi tuuhentaa, ei voi pidentää, ei voi tehdä muuta kuin klimppiintyä. Cliniquen lash power mascara, en suosittele. Yleensä käytän Shiseidon 38:a, mutta ruskea sävy oli tietty juuri silloin loppu kun minä olin ostamassa sitä lisää. Myyjä sitten suositteli tätä Cliniqueta, tässä on sama lähtee lämpimällä vedellä -puhdistusmekanismi ja ruskeaa sävyäkin löytyi. Hölmö minä.

(Mulla on muutama aivan lyömätön valttikortti en ole koskaan -pelissä, yksi niistä on etten ole koskaan käyttänyt mustaa ripsaria. Toinen on etten ole koskaan ollut IKEAssa.)

Mainittakoon vielä että juu, kyllä tämän on tarkoitus ihan olla pääsääntöinen kynsiblogi, mutta kun viimeaikaiset lakkailut ovat olleet tätä luokkaa niin eipä näitä kauheasti tee mieli esitellä :D


Tadaa! Marmoroinnit ala Armi. En vaan ymmärrä miten tämä voi olla näin vaikeaa! Joskus samat lakat leviävät ja joskus eivät. Ukko tuli jo viereen pätemään jotain jokaisen lakan ominaisesta pintajännityksestä ja blaa. Heitti vielä perään että mun täytyy vaan kokeilla, mitkä lakat toimivat peräkkäin. Myönnän, nörtti minussa lähti heti suunnittelemaan empiirisiä vesimarmorointikokeita ja Excel-taulukoita kunkin lakan ominaispintajännityksestä :D Ois kyllä äärettömän kätevä, niistä vois sitten aina tarkistaa että jaahas, näillä lakoilla on sopiva pintajännitys että ylipäätään toimivat tässä hommassa, ja ne pitää käyttää tässä järjestyksessä että leviävät optimaalisesti.

Että seuraavan kerran kun mulla on extratylsä päivä, en leiki meikkileikkejä vaan teen vesimarmorointikokeita. Tuloksia odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti