16.11.2013

Lakkaesittelyt, osa 2: keltaiset ja oranssit

Terve!

Istun tällä hetkellä upeiden naisten ympäröimänä höpöttelemässä kynsistä ja nauttimassa elämästä, toisin sanoen olen siis miitissä, jee :) Ensi viikolla tulee siis varmaan aika paljon postattua miittiin liittyviä juttuja. En kuitenkaan halunnut jättää tätä lakkaesittelyä ihan kesken, joten ajastin nyt tälle päivälle keltaisten ja oranssien lakkojen esittelyt, olkaa hyvä!

Keltaiset ja oranssit taitavat olla aika suuria inhokkeja ja epämukavuusvärejä kynsiharrastajien keskuudessa. Minä sen sijaan tykkään niistä ihan hirmuisesti. Kuten myös sinisistä ja vihreistä :D Sen sijaan vaaleanpunaiset ja pinkit ovat melkoisia epämukavuusvärejä minulle, joten olen todellakin aika harvinainen ilmestys näissä kynsipiireissä. Oikea erilainen nuori, hoho.

Asiaan.


China Glaze - Solar Power, China Glaze - Lemon Fizz, OPI - Banana Bandanna, Depend - 362. Värejä oli tosi vaikea saada kuvaan oikeanlaisina, parhaani yritin mutta eivät ihan prikulleen oikein tähän piirry. Lemon ja Banana tulivat vertailluksi hetki sitten. Ovat siis tuollaisia vaaleampia ja pastellisia, Lemon peittää, Banana ei. Depend on ihana peruskeltainen, peittävä sekin, minun rakkaani.

Solar Power... Kaksi sekuntia ennen tämän kuvan ottamista olin satavarma että omistan Chinan Sunshine Popin. Niin luki sekä pitämässäni lakkojen Excel-listassa, että täällä blogissa kokoelma-sivulla. Olen suositellut aina Sunshine Popia ihmisille, jotka etsivät hyvää ja peittävää keltaista lakkaa. Olen tainnut jopa julistaa rakkautta sitä kohtaan. Ylpeilen sillä että muistan kaikkien omistamieni lakkojen nimet ulkoa (no Dependien numeroita en kyllä muista) joten minulla ei ollut aikomustakaan varmistaa nimiä tätä postausta varten. Tämä pullo tuli vain asetettua kuvaan siten, että näin pohjassa olevan nimenkin. Ja siinä lukikin Solar Power, eikä Sunshine Pop.

Rehellisesti, ensimmäinen spontaani reaktioni oli, että minua on huijattu. Myyjä on tahallisesti laittanut väärän etiketin pulloon. Tämähän on tietysti aivan loogista, koska Sunshine Pop on niin harvinainen ja arvokas lakka. Jepjep. Olen ostanut tämän lähes vuosi sitten Facebookin kirpalta ja oli aivan pakko kaivaa esiin myyjän kanssa käymämme viestittely. Kyllä, joudun nöyrtymään, myyjä on kaupitellut Solar Poweria ja minä olen ihan tietoisesti Solar Powerin ostanut. En kyllä ymmärrä mikä mielenhäiriö minulle on sen jälkeen tullut, koska tosiaan olen sinne Excel-listaani kirjannut Sunshine Popin ja päivitän sitä reaaliaikaisesti. Näen jopa sieluni silmin sellaisen etiketin, jossa lukee Sunshine Pop. Nyt on tosi petetty olo :D Tuli myös ihan surku, että nyt en sittenkään omista sitä ihanaa Sunshine Popia joka levittyy niin helposti ja peittää moitteettomasti ja on superkaunis. Vaikka omistan edelleen saman lakan jonka olen käytössä todennut mahtavaksi, nimi vain vaihtui! :D Ihmismieli on joskus vähän tyhmä.


OPI - Hot & Spicy, OPI - In My Back Pocket, OPI - Jinx. Hot & Spicyn olen joskus ostanut kahden sekunnin harkinta-ajalla tehdessäni tilausta Nailsuppliesiin, josta olikin sitten loppunut yksi lakka joka oli ostoslistalla. Ei tee tästä kyllä yhtään vähemmän ihanaa, ihan mahtava in your face! -oranssi, melkein neon muttei kuitenkaan. Täydellinen siis. Back Pocket on ostettu Suryalta, joka jostain täysin käsittämättömästä syystä halusi siitä luopua. Itse taas olen etsinyt pitkään juuri tällaista selkeästi keltapohjaista ja ei-niin-kirkasta oranssia, joten kysyntä ja tarjonta todellakin kohtasivat. Ehdoton lempparioranssini. Jinx on yksi vain kolmesta hiekkalakastani. Olen pitkään himoinnut myös monia Zoyan Pixiedusteja, mutta niihin on niin vaikea päästä sopivalla hinnalla käsiksi, että on toistaiseksi jäänyt välistä. Ja varmaan jää ikuisiksi ajoiksi, kun kaiken tämän jahkailun jälkeen niitä ei enää saa mistään... Joka tapauksessa, Jinx on aivan mielettömän upea, kesällä tuli käytettyä melkein kyllästymiseen asti tätä. Jinx on myös lemppari Bondtyttöni, joten oikein sopiva lakka minulle senkin vuoksi.


OPI - Los Cabos Coral, OPI - Finnish Frost, OPI - A Woman's Prague-ative, OPI - Deutsch You Want Me Baby? Coralista en pysty sanomaan juuta enkä jaata, en ole vielä koskaan käyttänyt sitä, koska en jumankauta saa sitä auki! :D Vaikka pääni söisin niin tämä lakka se vaan ei aukea. Finnish Frostia en myöskään aio enää koskaan käyttää, se on ostettu ihan vain nimen perusteella, kuten joku saattoi arvata. Eräänlainen häpeäpilkku siis myös tämä kokoelmassani. Aito ja alkuperäinen pullo vuodelta -93, väri on oksettavan ysäri (ei siis ollenkaan herkulla tavalla ysäri, kuten vaikka Crêpes Suzi-ette, vaan juuri sellainen frostmainen ja pigmentitön, tiedätte varmasti mitä tarkoitan jos olette 90-luvulla kynsilakkoja käyttäneet) ja korkin raottaminen aiheuttaa tajunnanmenetyksen, aivan kuolettava löyhkä. Mutta saa pysyä kokoelmassa, ihan vain siksi että minä pääsen sanomaan että hahaa, omistankin Finnish Frost -nimisen lakan :D (Minkälainen pakkanen on oranssia, saanko kysyä? Tai, tyhmä kysymys, ilmeisesti suomalainen pakkanen.) Kinky in Helsinkiä en ole halunnut ostaa, koska se on mielestäni ruman värinen. Aivan, logiikka - there is none.

Prague on nätti, mutta jää kyllä aika vähälle käytölle, koska kimalteu on armotonta. Soveltuu parhaiten aksenttiväriksi tai koristeluihin. Deutsch on lakka josta todennäköisesti luovun, en oikein viihdy tällaisessa superkiiltävän lopputuloksen jättävässä lakassa. Vielä se ei ole kuitenkaan myyntiin päätynyt, olen ajatellut antaa sille toisen mahdollisuuden. Ensimmäisellä kerralla se lähti päivän jälkeen poistoon. Sain kyllä parit kehut kun tämä oli kynsillä, mutta itselläni oli tosi epämukava olo.

Ja siinäpä ne sitten olivat. En vieläkään omista yhtään persikanväristä lakkaa, enkä yhtään korallinväristä, koska sopivia vain ei ole tullut vastaan. (Los Cabos Coral ei ole minusta tarpeeksi punainen.) Tai itse asiassa yksi persikanvärinen on kyllä tullut vastaan, mutta tyhmänä jätin sen kauppaan ja ostin astetta tummemman oranssin, joka olikin sitten täysin dupe Hot & Spicylle. Ketuttaa vieläkin. Etsinnät siis jatkuvat.

2 kommenttia: