30.11.2013

Lakkaesittelyt, osa 4: punaiset

Terve!

Vuorossa kokoelmani punaisten lakkojen esittely. Punainen on siitä jännä väri, että se on aivan ehdoton ykköslempivärini ikinä ja aina, mutta en oikein viihdy punaisissa kynsissä. Vaatekaappini sisällöstä noin 83 prosenttia on punaista, samoin sisustus on hyvin pitkälti punainen, mutta punaiset kynsilakat ovat vähän mukavuuskynnyksen ulkopuolella. Vaaleanpunaiset ovat vielä luku erikseen, siinä on väri josta en pidä sitten yhtään. Olen kyllä yrittänyt siedättää itseäni, koska en halua olla värivammainen, mutta pissisfiilikset ovat vielä liian vahvat :D


OPI - Copper Mountain Copper, OPI - Crêpes Suzi-ette, OPI - I'm Not Really A Waitress, Depend - 359. Näihin pulloihin tuli nyt jostain syystä ihan törkeät heijastukset, oikeasti nämä kyllä näyttävät ihan normaaleilta. Copper ja Crêpes näyttävät tässä nyt ihan samalta, mutta Copper on siis shimmer ja Crêpes creme. Värieroakin löytyy. Copper tuli joskus ihan sattumalta vastaan. Olin ostamassa jotain harvinaisempaa OPIa, en edes muista mitä, ja tämä oli samassa listauksessa sen kanssa eräällä ebay-myyjällä. Kuparin sävyt ovat minun ihonvärilleni suoraan sanottuna täydellisiä, joten tämä lähti matkakaveriksi sille toiselle OPIlle. Ei ole tarvinnut katua. Crêpes onkin esiintynyt tässä lakkauksessa, siitä ei tarvitse sanoa muuta kuin pus! Waitress on aika hurjan ihana, oikea tuijotuslakka. Eikä tunnu edes yhtään Paula Koivuniemeltä kun tätä käyttää. Depend taas kerran hankittu leimailumielessä.


Depend - 005, OPI - No Spain No Gain, China Glaze - Electra Magenta, OPI - Embarca-dare Ya, OPI - Boris & Natasha. Dependin sävy on vähän sellainen ei-kiitos-minulle, mutta jumitan sen kanssa kun ei sitä kuitenkaan kukaan ostakaan :D Voi sitten vaikka käyttää varpaiden kynsiin tai jotain. Spain on myös minulle vähän vaikea sävy mutta siedätys, siedätys. Electra Magenta on aikamoinen lääh, puuh, kuola valuu! Mutta taas kerran, itseni toistamisen uhallakin sanon että tykkään tästä enemmän näin luonnontilassa kuin auringonpaisteessa. Embarca on taas yksi niistä onnettomista, jonka rahtasin mukanani Amerikasta ja jonka lentokone jotenkin tuhosi. Onneksi ei kuitenkaan kynsillä näytä tuolta. Boris & Natasha - aikamoinen rakkaustarina. Mieletön luumunsävyinen vampy-lakka.


Essie - Angora Cardi, China Glaze - Life Is Rosy, China Glaze - Emotion, OPI - Red Hot Ayers Rock, A England - Rose Bower. Angora Cardi on minun Armi Asiallinen -lakkani. Aina kun pitää esittää aikuista, esim. työhaastatteluissa, tämä on aina loistava vaihtoehto. Ei ole liian silmiinpistävä ja räikeä vaan juuri sellainen hienostunut ja hillitty, joita Asialliset, Akateemiset Aikuiset käyttävät. Itsehän olen sellainen ehkä unissani :D Life Is Rosy edustaa minun mielestäni täydellistä vaaleanpunaisen sävyä. Ei ällöttävä purkkapinkki tai järkyttävä vauvavaaleanpunainen vaan kaunis, tumma ja lämmin marjapuuro. Se ainoa vaaleanpunainen joka mielestäni jopa sopii minulle. Emotion on hankittu muiden Romantique-kokoelman lakkojen kaveriksi leimailuun, koska sattui halvalla saamaan. Ayers on hurjan kirkas peruspunainen. Vähän arkailen käyttää tätä kaikilla kynsillä, mutta aksenttina menee passelisti. Rose Boweriin olin vähän pettynyt, kuvittelin tässä olevan samanlaisia hopeisia holohippuloita kuin Dragonissa ja Tristamissakin, mutta tässä ne ovat paljon vähäisempiä ja pienempiä. Kaunis sävy silti, ja taattua A England -laatua.


Essie - Sugar Daddy, OPI - Sparrow Me The Drama, OPI - Windy City Pretty, Depend - 302, OPI - If You Moust You Moust. Sugar Daddy on paras ranskislakka, muuta ei tarvitse sanoa. Sparrowta en ole tainnut koskaan käyttää päävärinä, on saanut tyytyä statistin rooliin. On juuri sellainen ällö vaaleanpunaisen sävy josta en oikein pidä, mutta yritän kovasti. Windy on huomattavasti mielenkiintoisempi sävy pienellä rusehtavalla vivahteellaan. On sen verran vanhaa tuotantoa, että haisee ihan järkyttävältä tolueenin vuoksi, mutta näin kauniin lakan kohdalla sen pystyy kyllä sietämään. Depend on mattalakka, on esiintynyt leimoissa tässä lakkauksessa. Moust on aika mielenkiintoinen, on niin järkyttävä että on jo suorastaan ihana :D  Karmea barbiväri, silti jotenkin salaperäisen kiehtova.

Siinä siis kasa punaisia. Hämmennyin vähän itsekin että kuinka vähän näitä ihan oikeasti oli. Varsinkin jos lasketaan vain ihan rehelliset punaiset, eikä mitään magentoja tai purppuroita tai mitä näitä nyt on, määrä on kyllä aika säälittävän pieni tällaisen punaisesta intoilevan kokoelmaksi. Toisaalta ehkä ihan hyvä käyttää kynsissä jotain muuta väriä, niin en sitten ole pelkkää punaista koko nainen :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti