12.11.2013

Punaista ja makeaa

Moi!

Tällä kertaa vuorossa äärimmäisen simppelit kynnet. Sain viikonlopun aikana muutaman vekin, jonka takia tuli lyhennettyä kynsiä oikein urakalla. En oikein itse viihdy näin lyhyessä mallissa, mutta kasvaahan nämä tästä takaisin. Lyhennys oli kuitenkin uusien, kirpalta hankittujen MoYou:n laattojen saapumisen kannalta oikein passeli, koko kynnen kuvat olisivat nimittäin olleet liian pieniä pitemmille kynsille. Harmi sinänsä, näissä on tosi kivoja kuvia.

Yritin tehdä koko kynnelle leimat nimettömiin ja jotkut kivat, pienet, sievät kuvat muihin kynsiin. No, tiesihän sen, ei siitä mitään tullut, joten jätin vain nuo nimettömät leimatuiksi. Ihan kiva kyllä näinkin. Leima on MoYoun laatasta pro collection 07. Värinä on aivan ehdoton suosikkipunaiseni, OPIn Crêpes Suzi-ette. Aivan täydellinen sävy minun ihonvärilleni. Eikä tästä saa niitä surullisen kuuluisia aikuinen nainen -viboja. Ehkä vähän ysäriviboja joo, mutta ei se nyt ole niin paha :D Rakastan muutenkin tällaisia murrettuja sävyjä. Mitä likaisempi ja epämääräisempi, sen parempi! 

 
Crêpes on muutaman vuoden takaisesta Ranska-kokoelmasta, joka noin kokonaisuutena on myös ehdoton suosikkini. Kovana kakkosena tulee Venäjä-kokoelma. Niiiin herkkuja värejä! Molemmista tulee kerättyä uusia sävyjä aina kun niitä osuu kohdalle.

Kuvat on tällä kertaa ottanut Ukko. Ukon idea oli myös lisätä tuo tuikku lasin sisälle, aika kiva :) Minulla oli mielessä helminauha, mutta kun en sellaista omista, oli tyydyttävä johonkin muuhun.Leima vielä vähän lähempää. Vähän se pääsi leviämään, mikä on ilmeisesti aika yleinen ongelma näiden MoYoun laattojen kanssa. Ei se kyllä näin paljaalla silmällä haittaa yhtään. Ainakaan tällaista leimaus-tumpeloa, joka on onnellinen siitä että kuvista saa edes jotain selvää :D

Nyt taidan mennä täyttämään tuon lasin jollain muulla punaisella kuin tuikulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti