18.12.2013

Astetta jouluisempaa

Moi!

Murruin paineen alla ja lakkasin jopa hieman jouluiset kynnet, punaista ja jotain koukeroleimaa. Saavat olla minun joulupanostukseni tänä vuonna :D Viikonloppuna pitäisi lähteä sukulaisten nurkkiin vajaaksi viikoksi, ajattelin selvitä koko reissun yhdellä ja samalla lakkauksella joten tulee varmaan päädyttyä hiekkoihin. Saa nähdä.

Onko muuten lukijoilla kuinka paljon mielihaluja lueskella blogeja jouluna? Ajattelin saada muutaman postauksen ajastettua tuolle jouluviikolle, mutta jos kukaan ei niitä käy täällä lukemassa niin ei varmaan tarvitse sitten niistä kauheasti panikoitua.

Joka tapauksessa. Tämän kertaisissa lakkauksissa siis sitä punaista, superihastuttava OPIn Copper Mountain Copper. Taisin jo lakkaesittelyjen yhteydessä kertoa miten tämä päätyi minulle, mutta kertaushan on aina opintojen äiti. Ebayn ihmeellisestä maailmasta metsästin jotain harvinaisempaa OPIa (en enää edes muista mitä) ja samassa listauksessa oli sitten tarjolla monia muitakin lakkoja. Copper Mountain Copper osui silmääni nimensä vuoksi, kahden sekunnin googlailun jälkeen tämä oli ostoskorissa. Ei ole tarvinnut tätäkään ostosta katua.


Tyviin töpsöttelin aavistuksen OPIn A Woman's Prague-ativea. Sopii tällaiseen toimintaan aivan ihastuttavasti, näyttää enemmänkin irtoglitteriltä kuin kynsilakalta. Ja vielä tämän Copperin kaverina, oh! Saa paljon näyttävämmän leiskuvan kuparisen vivahteen kuin ollessaan yksinään kynsillä.


Leimailuun on käytetty China Glazen Awakenia ja MoYoun laattaa Princess Collection 13 (saatu miitistä). Suoraan sanottuna mustat leimat olisivat sopineet kokonaisuuteen näitä harmaita paremmin, mutta kyllä näitäkin jaksoi sen pari päivää katsoa. Ja katsokaa, osasin ainakin melkein kohdistaa kaikki leimat samaan kohtaankin! Aikamoista.


Tässä näkyy tuo damagea ottanut peukalonkynsikin. Sen siskokin lähti eilen roskienvientireissulle... Ja lopputalven ajan tämän huushollin roskienvientivastuu on pelkästään Ukon vastuulla. Odotan innolla, milloin myös hän päättää lähteä "viemään roskia" sen sijaan että vie roskia :D 

Peukalonkynsilläni on muuten todella mielenkiintoinen tapa repeytyä. Repeytymä käy aina sitä vapaan osan linjaa pitkin, mutta ainoastaan päällimmäinen kynsikerroksen osalta. Loppuosa kynttä repeytyy noin millin ylempää, noudattaen myös vapaan osan linjaa. En tiedä saiko tästä nyt mitään selvää mutta kuitenkin :D Vapaata kasvua jää siis noin millin verran, mutta se on vain ohut lärpäke. Ja näin käy valehtelematta aina. Peukalonkynteni ovat muutenkin huomattavan paljon paksumpia kuin muut kynteni, taitaa olla niin ettei niille pitäisi käyttää kovettavia tuotteita ollenkaan.


Loppuun vielä lähikuvaa, olkaatten hyvä. Tuli kokeiltua tällä kertaa salaman asemesta ISO-arvon nostamista, noise on kyllä sen verran kamalaa että taidan ihan suosiolla pysyä siinä salamassa kuitenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti