31.12.2013

Epäonnistunut irokeesi

Moi!

Pitkästä aikaa tukkajuttuja. Ei ole oikein innostanut laitella  mitään erikoisempaa, kun väri on ollut niin kauhea. Puhumattakaan tyvikasvusta :D Violetit osiot ovat haalistuneet sen verran, ettei edes color mask saa niistä enää nättejä. Lopputulos muistuttaa lähinnä todella räikeää pinkkiä. Juu ei kiitos. Lopulta päätin sitten pistää oranssia color maskia (sekoitettuna hoitoaineeseen) kaikkiin hiuksiin, enkä pelkästään niihin oransseihin, ja johan näyttää kivemmalta.

Mutta aina ei mene niin kuin Strömsössä. Jos väri onkin taas hetkellisesti kivempi, niin sitten kampaus epäonnistuu.. Kaappipunkkarina minua on aina hillittömästi himoittanut hankkia irokeesi, mutta uskallus ei ole koskaan riittänyt. Onneksi nämä huijauskeesitkin, faux-hawksit ovat myös tosi hienoja. Tai ainakin onnistuessaan ovat :D Joskus sitten taas käy niin, etteivät hiukset olekaan niin pitkät kuin toivoisi niiden olevan, ja lopputulos muistuttaa lähinnä levinnyttä nutturaa irokeesin sijaan. Ei ihan sitä mitä haettiin, mutta toisaalta ihan kiva näinkin.


Ideana oli siis koota hiukset kolmelle peräkkäiselle ponnarille ja kiinnittää pinneillä latvat otsalta niskaan ulottuvaksi irokeesiksi. Harmi vain, että minulla on hiusten kerrostuksen ja etuhiusten jämien vuoksi niin lyhyet hiukset tuossa päälaella, että eiväthän ne sinne otsalle asti ulottuneet :D Toisaalta tulin myös ehkä laittaneeksi ne ponnarit liian lähelle toisiaan, koska niskaan kertyi julmetusti hiuksia, eikä kovin ohuesta ja yhtenevästä linjasta voinut enää puhua. Opinpahan jotain ensi kertaa silmällä pitäen.


Pohjustuksena tässä kampauksessa minulla oli tiukat ja ohuet kiharat, jotka harjasin vähemmän hellävaraisesti auki saadakseni kunnolla tuuheutta. Harkitsin jättäväni osan niskahiuksista pinnittämättä, jolloin ne olisivat roikkuneet niskaan asti ja entisestään pidentäneet irokeesiä, mutta eivät sitten kuitenkaan olleet aivan tarpeeksi pitkät, näyttivät hieman hölmöiltä niin.


Ei siis täysi kymppi, mutta hyvästä yrityksestä seiska puol. Ensi kerralla olen taas viisaampi, ja toivottavasti myös hiukset ovat kasvaneet :) Ne jotka väittävät maalin kuivumisen katselun olevan tylsää ja loputonta kärsivällisyyttä vaativaa, eivät varmasti ole koskaan yrittäneet kasvattaa hiuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti