4.12.2013

Haarapääskyrajaus

Heippa!

Vuorossa erään superhyvän meikkituotteen esittely - Inglotin AMC eyeliner gel matte sävyssä 90, tummanruskea. Kuten ripsiväreissäkään, en halua rajauksessa käyttää mustaa, koska albiinot nyt vain eivät näytä hyvältä mustassa meikissä. Tämä geeliliner on ollut todella mukava käyttää. Kestää tahraamatta, murentumatta ja haalistumatta pitkään vaikka millaisessa säässä, mutta lähtee vikkelästi silmämeikinpoistoaineella. Koostumus on juuri sopivan työstettävää, ei liian märkää joka leviää kaikkialle, mutta ei myöskään liian kuivaa, niin ettei saa mitään pigmenttiä aikaiseksi. Näin siis ainakin ennen, nyt tämä minun versioni alkaa selkeästi kärsiä vanhasta iästään, viime aikoina levittäminen on ollut yhtä tuskaa. En saanut tästäkään rajauksesta täysin siistiä, kun sivellin pitää kastaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Kai se täytyy myöntää, olen uuden rajausvärin tarpeessa. Edellinen on kuivunut käyttökelvottomaksi :( En vain tiedä, pitäisikö ostaa uusi tällainen samanlainen, vai lähteä uuden tuotteen matkaan. Toisaalta huvittaisi kokeilla jotain nestemäistä, mutta pelkään että niissä se tussipää on ihan kammottava enkä saa sillä mitään ohueeseen rajaukseen viittaavaakaan aikaiseksi. Saan tämän pohdinnan päätökseen ehkä ensi vuoden syyskuussa, sitä ennen käytän kynää rajaamiseen :D

(Mustavalkokuvat on kyllä kivoja, voi ihan reippaasti vähentää punaisuutta niin ei pisamat ja finnit ja muut ihon virheet näy, mutta värit ei näytä vääristyneiltä :D)
 Arkimeikeissä tykkään muutenkin yleensä käyttää vain kynää (tai olla ilman yläluomella, alaluomella on muutenkin aina kynää), liner tulee mukaan vasta erityisen hienon silmämeikin kanssa. Tai niinä päivinä kun en jaksa laittaa luomiväriä ollenkaan, vaan tehdä vain astetta näyttävämmän rajauksen. Astetta näyttävämpi rajaus olisi esiteltävissä kuvissa tälläkin kertaa, olkaatten niin hyvä.


En tiedä onko minulla jotenkin poikkeuksellinen silmän muoto, vai olenko muuten vain ihan täysin käsi, mutta minulla sellainen perinteinen kissarajaus ei näytä ollenkaan hyvältä. Se ulkoneva siipi on ihan erillään muusta rajauslinjasta, kun silmä on auki ja se näyttää kuulkaa typerältä se. Jos taas tekee tarkoituksella niin, että linja on yhtenäinen silmän ollessa auki, silmän ollessa kiinni siipi lähtee todella jyrkästi ylöspäin ulkonurkasta, eikä sekään näytä kivalta. Olen siis katsonut viisaimmaksi jättää kissarajaukset muille ja tehdä itselleni jotain muuta. Tai no onhan tässäkin nyt se kissatyylinen rajaus pohjana, mutta kun sen haarauttaa silmän ulkonurkasta lähtien, saa sekä nostetta että yhtenäisen linjan. Tykkään muutenkin tehdä vähän erikoisempia rajauksia, koska ovathan ne nyt sata kertaa mielenkiintoisempia kuin ne ainaiset kissat. Varsinkin jos koko meikin näyttävin juttu on se rajaus, on kiva tehdä jotain erilaista.


Nyt kun tätä kuvaa katselee, niin enemmän tulee kyllä mieleen krokotiilin kita kuin haarapääskyn pyrstö :D Että grauh! vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti