30.12.2013

Vuoden parhaat kynsilakat

Moi!

Vuosi on vaihtumassa ja me kaikki tiedämme mitä se tarkoittaa - listauksia! Jee! Minä tykkään listoista. Olisin kovasti halunnut tehdä vuoden parhaat lakkaukset -koosteen, mutta sattuneesta syystä minulla on kovin vähän materiaalia sen toteuttamiseen. On siis sen osalta odotettava ensi vuoteen ja tänä vuonna tyydyttävä vain listailemaan vuoden parhaita kynsilakkoja.

Valitsin tälle listalle kymmenen tänä vuonna hankkimaani kynsilakkaa, en siis ottanut mitään rajoituksia sen suhteen, että niiden pitää olla tämän vuoden kokoelmista. En myöskään halunnut lähteä liiaksi rajailemaan, että vain yksi punainen ja yksi tekstuuri ja niin päin pois, vaan ihan rohkeasti valitsin ne eniten ihanimmat. Aika helposti sain ne kymmenen valittua, ihan yllätyin itsekin. Oletin valitsevani vähintään 28 lakkaa, josta sitten pitäisi lähteä tuskallisesti karsimaan, mutta semifinalisteja tulikin vain 12 ja niistä oli hyvin helppo karsia ne kaksi vähemmän ihanaa pois.

Perintöprinsessoiksi joutuivat OPI - Can't Find My Czechbook ja China Glaze - Virtual Violet. Jaetulla ykköspaikalla ovat kaikki seuraavat:


Zoya - Chyna, China Glaze - Solar Power, OPI - Jinx ja OPI - Copper Mountain Copper.


A England - Tristam, Zoya - Carter, Essie - Where's My Chauffeur?


Essie - Warm & Toasty Turtleneck, Crabtree & Evelyn - Wisteria, Kure Bazaar - Catwalk.


Tässä he kaikki poseeraavat palkintopallilla. Ykköspallilla oli valitettavasti rajoitetusti tilaa, joten osa on joutunut alemmille tasanteille, vaikka voittajia kaikki ovatkin.

Jätin nyt kaikki ylisanat välistä, koska se olisi mennyt aikamoiseksi itsensä toisteluksi :D  Ihana, upea, paras sen-ja-sen sävyinen ja niin edespäin. Minä tykkään teistä, rakkaat kynsilakkani ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti