10.12.2013

Turkoosit silmät

Terve!

Taas kävi näin. Oikean peukalon kynsi jäi roskienvientireissulle (siis sellaiselle oikealle roskienvientireissulle, ei sellaiselle jonka jälkeen herää saksalaisesta putkasta) ja katsoin sitten parhaaksi lyhentää reippaasti kaikkia muitakin. Nyt pitäisi sitten totutella näihin töppöihin. Toisaalta nämä näyttävät kyllä aika kivoilta näinkin, talvi saa jo valmiiksi kippuraiset kynteni kipristymään entisestään tehden niistä kaikista erimuotoiset, näin lyhyillä kynsillä se ei tule niin voimakkaasti esille. Ja vasemman etusormen kynsikin näyttää miltei ehjältä! En tiedä oletteko kiinnittäneet kuvissa siihen huomiota, sehän siis näyttää todella pahasti lohjenneelta, mutta kyseessä on vain todella pahasti kipristyvä lerppukynsi. Joku voisi siis olla sitä mieltä, että minun pitäisi aina pitää lyhyitä kynsiä, etten jakaisi epäesteettisyyden kauhusanomaa, mutta minä en jaksa välittää. Onpahan ainakin persoonallinen.

Mutta se kynsistä. Tänään oli nimittäin tarkoitus esitellä taas meikkejä. Mitään kovin uutta ja mullistavaa en keksinyt, vaan tulin jälleen kerran tarttuneeksi siihen Urban Decayn Vice 2 -palettiin ja sieltä siihen turkoosiin Madness sävyyn :D Se on vain niin ihana! Tällä kertaa se sai kavereiksi petroolinsinisen Prankin ja tummanharmaan Smokeoutin. Kulmaluulla Habit.


Minua kyllä periaatteessa ärsyttää aivan mielettömästi tällaiset meikit, joissa on olevinaan sataa miljoonaa erilaista sävyä mutta lopputulos näyttää siltä että on käytetty tasan yhtä sävyä. Silti näköjään teen sellaisia itsekin :D Ei aina voi onnistua.Alaluomella on noin kymmenen vuotta vanha Natural Coden kajal, josta sävymerkintä on kulunut pois. Käytän sitä lähes päivittäin, mutta se vain ei kulu :D Asialla saattaa tietysti olla jotain tekemistä sen kanssa, että teroitan sen noin puolen vuoden välein... Mutta liian teräviä kyniä on ilkeä käyttää. Alaluomella on oikeastaan aina tuo iänikuinen ruskea kynä, koska luomivärin laittaminen alaluomelle tuo heti epämiellyttävän olon että on meikannut liikaa. Kyllä, voin täysin hyvin mielillä liikkua kirkkaan turkooseissa meikeissä ilman että tuntuu missään, mutta auta armias jos tulee laitettua hipauskin väriä alaluomelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti